❌İndirim Bitti! MSI MPG B850 Edge TI Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart 11.740TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
769
MSI MPG B850 EDGE TI WIFI kısaca B serisinin dolu dolu modeli diyebiliriz. AM5 soketli, Ryzen 7000/8000/9000 ile uyumlu ve 14+2+1 faz VRM sayesinde Ryzen 7–9 takınca bile tık demiyor. DDR5 8400MHz (OC) desteği var, EXPO açıp geçiyorsun. PCIe 5.0 ve Gen5 M.2 ile ileriye dönük, Wi-Fi 7 ve 5G LAN da cabası. Soğutması sağlam, Debug LED var, beyaz tasarımı da özellikle beyaz sistemde çok temiz duruyor. Fiyatı biraz premium kaçıyor ve ilk açılış bazen uzun sürebiliyor ama genel olarak güçlü, güncel ve kafası rahat bir anakart.

MSI MPG B850 EDGE TI WIFI kısaca B serisinin dolu dolu modeli diyebiliriz. AM5 soketli, Ryzen 7000/8000/9000 ile uyumlu ve 14+2+1 faz VRM sayesinde Ryzen 7–9 takınca bile tık demiyor. DDR5 8400MHz (OC) desteği var, EXPO açıp geçiyorsun. PCIe 5.0 ve Gen5 M.2 ile ileriye dönük, Wi-Fi 7 ve 5G LAN da cabası. Soğutması sağlam, Debug LED var, beyaz tasarımı da özellikle beyaz sistemde çok temiz duruyor. Fiyatı biraz premium kaçıyor ve ilk açılış bazen uzun sürebiliyor ama genel olarak güçlü, güncel ve kafası rahat bir anakart.
İlk açılış niye uzun sürüyor hocam memory context ayarını kapatınca hızlanıyor onu diyorsanız

Son düzenleme:
İlk açılış niye uzun sürüyor hocam memory context ayarını kapatınca hızlanıyor onu diyorsanız
Sebebini bilmiyorum hocam ,dediğiniz ayarı açmalarına rağmen 1dk süren kullacıların yorumunlarını gördüm Reddit'de o sebepten yazdım. Çok büyük bir problem değil bana sorarsanız.

Bende msi kullanıyorum bu ayarı sonrası problem yok

tam anakart değiştiriyorum gelen indirime bak

Fiyatına değer mi? Yoksa o paraya 320hz Dell monitör mü daha mantıklı olur?

Bu fiyata b650 carbon almıştık güzel fiyat

Sırf şu anakart için amd deneyebilirim. Bir sonraki seri amd işlemciler soket değiştirecek mi? Net bilgisi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,648
Üyeler
190,072
Son üye
yldryak
Geri