Kötü olmuş bence ondan iptal etmemişlerdir ama bilemiyorum, dediğiniz gibi nasip değilmiş.Hocam sipariş onaylanmıştı sonra stok yetersizliği nedeniyle iptal ettiler nasip değilmiş. Ben aldığımda 3 stok gözüküyordu.
Stok yetersizliği değil fiyat hatası o yüzden iptal ama yerinizde olsam firmayı arar yada mail atar ürünü aldığım fiyattan göndermenizi istiyorum derdim, gönderemeyiz derlerse de yasal haklarımı kullanacağımı söyleyip kapatırdım telefonu.Hocam sipariş onaylanmıştı sonra stok yetersizliği nedeniyle iptal ettiler nasip değilmiş. Ben aldığımda 3 stok gözüküyordu.
Hocam açıkcası fiyat hatası olarak dönseler de çok inandırıcı değil piyasada 12-13k da dönen bir ürün ve bu indirimle 8-9k ya satılması mümkün gözüküyor. Sonuçta 50k lık bir ürünü 10kya almadım. Yaptıkları bana da saçma geldi. Tüketici hakem heyetine başvurdum bakalım.Stok yetersizliği değil fiyat hatası o yüzden iptal ama yerinizde olsam firmayı arar yada mail atar ürünü aldığım fiyattan göndermenizi istiyorum derdim, gönderemeyiz derlerse de yasal haklarımı kullanacağımı söyleyip kapatırdım telefonu.
Bir ton sipariş olur o zaman anlarım firmayı herkes evine ekmek götürüyor sonuçta ama 1-2 sipasişi müşteri memnuniyeti adına göndermeleri gerekiyor.