🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hocam test edince yazar mısınız merak ettim bu kart niye iade edilip duruyor
Aklıma ROP ve TMU sayısı eksik olabileceği fikri de gelmiyor değil, 5090'larda nadiren de olsa bu durum vardı da inşallah yoktur. 2-3 güne gelir maksimum anlarız artık bu kart neyin nesiymiş.

büyük ihtimalle dediğiniz gibi yapıyorlar rog astral 5090 sadece ambalaj açılmış 3 tane düştü sisteme
bence adamlar al sat yapıyorlar bunlar da tep model sıfır alıp açıp bazen kutusuz da gönderiyorlar amazon kutusuz ve açılmışlara dip fiyat giriyor adam da sistemlerle ya da 2 elde satıyorlar ha biri 3 ya da 5 stok en tepe modeller giriyor ve direkt hepsi gidiyor 1 er 1 er azaldığını görmedim ben

bence adamlar al sat yapıyorlar bunlar da tep model sıfır alıp açıp bazen kutusuz da gönderiyorlar amazon kutusuz ve açılmışlara dip fiyat giriyor adam da sistemlerle ya da 2 elde satıyorlar ha biri 3 ya da 5 stok en tepe modeller giriyor ve direkt hepsi gidiyor 1 er 1 er azaldığını görmedim ben
Valla ben de çözemedim tam durumu, sarı sitede çok fazla RTX 5090 fan ve blok ilanı var. Kime sorsam custom sıvı soğutma için kullanıldı diyor da ne kadar doğru orasını Allah bilir.

Aklıma ROP ve TMU sayısı eksik olabileceği fikri de gelmiyor değil, 5090'larda nadiren de olsa bu durum vardı da inşallah yoktur. 2-3 güne gelir maksimum anlarız artık bu kart neyin nesiymiş.
dua et de gpusunu sökmemiş olsunlar :kekw: rop eksikmiş vs vız gelir tırıs gider.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben de çözemedim tam durumu, sarı sitede çok fazla RTX 5090 fan ve blok ilanı var. Kime sorsam custom sıvı soğutma için kullanıldı diyor da ne kadar doğru orasını Allah bilir.
5090'ın 128GB vram modu var, gpuyu söküp yeni boarda vramlerle birlikte koyuyorlar, eski board çöpe gidiyor.

9070xt iki ayrı model geldi ama fiyat çok iyi değildi 5070ti 2 kere gigabyte geldi, wd 4 tb hdd taşınabilir, birkaç razer klavye anakartlar şuan sakin

Alıntıyı görüntüle
şu konuyu yapılabiliyorss sadece indirimi paylaşanlara özel açıp ekler misin 800sayfa ne indirimlerle bakacağız diye sayfayı geri sarıyoruz sarana kadar bitiyor.

dua et de gpusunu sökmemiş olsunlar :kekw: rop eksikmiş vs vız gelir tırıs gider.

5090'ın 128GB vram modu var, gpuyu söküp yeni boarda vramlerle birlikte koyuyorlar, eski board çöpe gidiyor.
Hocam o dediğiniz aşırı ekstrem bir ihtimal ya o kadarı 1/10000 ihtimal falandır. Kaldı ki Amazon'un açıklaması ürünlerin sorunsuz çalıştığı ve test edilip gönderildiği yönünde.

170 ten astral gelmiş kimse almıyor mu? :)

kasamda yer kalmadı fanlardan :kekw: bir gün yakalayacam ya 5090 inanıyorum sdfdsds bi önüme düşmedi almam için.
Geldi mi atıyorum ben 112k'dan sonra 170k olan yeni gibi versiyonları geldi. Paslarım yine buraya forumdakiler yararlansın maksat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri