Yardım Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum

Başka koltuklar için konuşamam. Bende de 3 yıldır falan xDrive 15'li Siyah var. Valla rahat koltuk, çökme ya da iskeletinde bir yamulma olmadı. Bir ara sırt kısmı gevşedi gibi oldu ama kendim 5 dakika ayırıp sıkıp devam ettim. Haricinde tek şikayetlenceğim tarafı 2-3 ay sonra gıcırdamaya başladı. Ha beni çok rahatsız etmiyor ama seni bilemem.

giriş seviyesi oyuncu koltuğu almayın.imkanınız var ise markanın pahalı modellerini alın.harici ofis koltuğu bakabilirsiniz

Arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum bütçem taş çatlasın 8-9
Şu piyasada bekleyeyim mi yoksa çekeyim mi?
2-3 ay önce hawlşar 7.5 idi şimdi 12 olmuş (amazonda)

bakabilirsin

ben de hawk ı satıp bilindik bir ofis koltuğuna geçmeyi düşünüyorum. Oyuncu koltukları karşı feci önyargım oluştu

giriş seviyesi oyuncu koltuğu almayın.imkanınız var ise markanın pahalı modellerini alın.harici ofis koltuğu bakabilirsiniz

Arkadaşlar bu bütçelerdeki oyuncu koltuğu kötü ama ofis koltuğu da yok emin olun

Arkadaşlar bu bütçelerdeki oyuncu koltuğu kötü ama ofis koltuğu da yok emin olun
sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakabilirsin
teşekkürler ama bütçeyi geçiyo hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

imkan olsa alıcaz kral napalım balkon sandalyesinden devam mı edelim ?

Titanseat Beast Anthra aldım umarım pişman olmam 😂

exvega andromeda kullanıyorum şans olsa gerek genelde koku problemi olduğu söylendi pek öyle bi problemle karşılaşmadım ama kafa ve sırt desteği konusundan vasat bence koltuk hawk fab göre daha kalıplı büyük

Arkadaşlar oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum bütçem taş çatlasın 8-9
Şu piyasada bekleyeyim mi yoksa çekeyim mi?
2-3 ay önce hawlşar 7.5 idi şimdi 12 olmuş (amazonda)
X drive busniness öneririm aktif olarak kullanıyorum 1 sorunu harici dışında cok iyi 2 yıldır kullanıyorum süngeri biraz içe göçtü götümün şeklini aldı 😢

7 yıllık x drive atakdan exvega andromeda 2025 e geçtim. çok rahat ettim

Geri