teşekkür ederim işlemcinin videolarına baktım da herkes 9600x işlemciye b650m anakart alıyo b850 anakartta sorun yaşarmıyım diye düşünmedim değilb850 anakartlar 9. nesil amd ile uygun geliyor. İşlemciyi verimli kullanmak için b850 bir anakart almanı tavsiye ediyorum.
Çalıştırır bir sıkıntı yaşamazsın. b650 model b850 üstün anakartlar var. En dikkat etmen gereken şey soğutucu olsun çıplak olmasınlar. B850 anakartlar daha dolu oluyor diye söyledim. Kart modellerini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.teşekkür ederim işlemcinin videolarına baktım da herkes 9600x işlemciye b650m anakart alıyo b850 anakartta sorun yaşarmıyım diye düşünmedim değil
Çalıştırır bir sıkıntı yaşamazsın. b650 model b850 üstün anakartlar var. En dikkat etmen gereken şey soğutucu olsun çıplak olmasınlar. B850 anakartlar daha dolu oluyor diye söyledim. Kart modellerini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Çalıştırır bir sıkıntı yaşamazsın. b650 model b850 üstün anakartlar var. En dikkat etmen gereken şey soğutucu olsun çıplak olmasınlar. B850 anakartlar daha dolu oluyor diye söyledim. Kart modellerini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
1600tl fark varmış pardonÇalıştırır bir sıkıntı yaşamazsın. b650 model b850 üstün anakartlar var. En dikkat etmen gereken şey soğutucu olsun çıplak olmasınlar. B850 anakartlar daha dolu oluyor diye söyledim. Kart modellerini atarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Çok para vermene gerek yok ama tabi dolu bir anakart almanı öneririmMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1600tl fark varmış pardon
www.n11.com
mantıklıymış sanırım onu alıcam teşekkür ederimÇok para vermene gerek yok ama tabi dolu bir anakart almanı öneririm
bende ryzen 7 7800x3d asus tuf b650-e var
mesela bu anakart benim anakartım daha iyi ve daha ucuz, 15 faz, 2 gen5 ssd slotu, pcle x16 5.0
Colorful Battle-ax B650m-plus Wifi V15 Ddr5 7600mh Matx Am5 Aaaa11clf0007 Fiyatları ve Özellikleri
Colorful Battle-ax B650m-plus Wifi V15 Ddr5 7600mh Matx Am5 Aaaa11clf0007 en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Atmış olduklarında b850 daha iyi soğutucaya sahip alabilirsin. Colorful için de b850 2 hafta önce aldım. Malzeme kalitesi güzel incehesap gaming gecesi aldım. Güzel bir anakart malzeme kaltesi olarak. Yazılım sal sıkıntı yaşayanlar var ama ben 6000₺ almıştım güzel fiyattı. Gaming gecesini bekle bence.mantıklıymış sanırım onu alıcam teşekkür ederim
gaming gecesi ne zaman oluyorAtmış olduklarında b850 daha iyi soğutucaya sahip alabilirsin. Colorful için de b850 2 hafta önce aldım. Malzeme kalitesi güzel incehesap gaming gecesi aldım. Güzel bir anakart malzeme kaltesi olarak. Yazılım sal sıkıntı yaşayanlar var ama ben 6000₺ almıştım güzel fiyattı. Gaming gecesini bekle bence.
Cuma saat 10'da oluyor 2 haftadır hem b650 hem b850 anakartları indirimde ama kesin değil.gaming gecesi ne zaman oluyor
bekleyeyim o zaman b850 anakarta güzel indirim gelirse onu alıcamCuma saat 10'da oluyor 2 haftadır hem b650 hem b850 anakartları indirimde ama kesin değil.
https://www.incehesap.com/colorful-...-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-83856/bekleyeyim o zaman b850 anakarta güzel indirim gelirse onu alıcam