🔥İndirim Pg27UCDM 4K 240Hz Oled Monitör 55.999₺(Peşine 9 Taksit)

Bunu alan 5090 da almak zorunda. Diğer kartlar kurtarmaz kusura bakmayın potansiyeli kullanamadiktan sonra boşa para gibi
4K monitör sadece hikayeli oyun oynamaya mı yarıyor? 5090 zorunluluğu vs. yok saçma bir yorum olmuş bence. İsteyen 5060 ile bile kullanır 4K webde takılır dizisini videosunu izler rekabetçi oyunlarda ise zaten kimse 4K kullanmıyor

4K monitör sadece hikayeli oyun oynamaya mı yarıyor? 5090 zorunluluğu vs. yok saçma bir yorum olmuş bence. İsteyen 5060 ile bile kullanır 4K webde takılır dizisini videosunu izler rekabetçi oyunlarda ise zaten kimse 4K kullanmıyor
Nasıl kullanmıyor? Az önce yoldasta 13 kill'i 4k'da aldım ya.

Nasıl kullanmıyor? Az önce yoldasta 13 kill'i 4k'da aldım ya.
Bu oyunları profesyonel olarak oynamaya çalışanlardan bahsediyorum keyfi olarak zaten neden oynanmasın 4K. Hatta bazı insanlar çözünürlük değiştirip ekranı genişletiyor 1080p bile oynamıyorlar

Bu oyunları profesyonel olarak oynamaya çalışanlardan bahsediyorum keyfi olarak zaten neden oynanmasın 4K. Hatta bazı insanlar çözünürlük değiştirip ekranı genişletiyor 1080p bile oynamıyorlar
Şaka yapıyorum hocam.
Ona girersek 4:3 muahbbeti falanda oluyor.
Para verseler ekranı 4:3 yapmam.
Veya grafik düşürmem.

5000 serisinde 5090 dışında geçilecek bir kart yok zaten. 5080 bile 4080 in %10 daha güçlü hali o kadar.
Saf gücün bir önemi kalmadı Nvidia tarafında.
Dlss native'den daha iyi sonuçlar veriyor artık.
Mfg ile de gecikme hissi olmadan fps'ler 70-80'den 200+ oluyor.
7:10 izle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0F4H2LDLT/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1W1A54GZC1UNN&psc=1
asus yerine bunu alayım o zaman ya incehesapta gaminggecesinden falan gelirse 15k farka cidden değmez
Tayfun öneriyor bunu.
Xg27ucdmg'de sorunlar var diyordu.
Pg27UCDM yerine güzel alternatif alınır.

Tayfun öneriyor bunu.
takibe aldım. teşekkürler.

Tayfun öneriyor bunu.
Aynı DLSS 4000 serisinde de var bir farkları yok. FG ı da zaten rekabetçi hiç bir oyunda kullanmak mantıklı değil, hikayeli oyunlar için 2x fazlasıyla yetiyor.

Aynı DLSS 4000 serisinde de var bir farkları yok. FG ı da zaten rekabetçi hiç bir oyunda kullanmak mantıklı değil, hikayeli oyunlar için 2x fazlasıyla yetiyor.
Hangi kartı kullanıyorsunuz?

Ne demişim orda iyi okuyalım tam potansiyelini kullanamamakta.

Geri