Asus PRIME B650M-R 4.274₺

çok farklı olurmuki
tier atlamış olursun. ama ufak bir adım bence. almışken birkaç k daha koyup daha üst bir segment almak daha mantıklı gibi.

ama ben olsam geçerdim şahsen 4 k ya. şu anda bile 650-f den geçsem mi diye düşünüyorum. ileride 2. el parçalarla hobi amaçlı bir sistem toplama hedefim var ana kartımı onda kullanırım belki

SAPPHİRE B650M-E almıştım bunun yerine 4kya gelmişti. Arada pek fark yok gibi ama asusun yazılımı vs. daha iyi hata mı yaptım diye düşündürdü.

h
5 verisyon bios güncelledim V14 WIFI modelinde , 1 kez hata almadım. Kaldı ki 2 verisyon önce tamamen bios değişti marka ona rağmen 5 dakikada bios update attım.
hangi ekran kartlarını kullandın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu güncelleme ile ilgili değil. Expo, RGB senkron problemleri vs. Reddit gir en az 50 tane konu var.

Mutlaka geç.
alaacaktım ki bitmiş indirim alternatifi yok sanırım bu fiyatta....

Kafemde kullanıyorum, 7800X3D ile sorunsuz. Dün Vatan`dan 4878Tl`ye aldım bugün 4200 olmuş ve kaçırdın :( 5-10 tane alıp yeni makinalar koyabilirdim.

Bu anakartı kullanıyorum ve mikrofonum çalışmıyor. Ses driverlarında bir sorun var

tier atlamış olursun. ama ufak bir adım bence. almışken birkaç k daha koyup daha üst bir segment almak daha mantıklı gibi.

ama ben olsam geçerdim şahsen 4 k ya. şu anda bile 650-f den geçsem mi diye düşünüyorum. ileride 2. el parçalarla hobi amaçlı bir sistem toplama hedefim var ana kartımı onda kullanırım belki
ne yararı olacakki şimdililik

Satıcı HB kendisiydi arada kontrol edin stok gelebilir

Konu güncelleme ile ilgili değil. Expo, RGB senkron problemleri vs. Reddit gir en az 50 tane konu var.

Mutlaka geç.
Bende asus rog b850f ile o sıkıntıyı yaşıyorum maalesef xpg lancer rgb 6000 cl30 ramler var armory create de maalesef anakart ile senkron olmuyor ramlerin rgb leri en son eski sürüm aura sync yükleyerek çözmüştüm bios güncelledim yeni format attım şimdi ne yapsam görmüyor ramleri armory create

Bende asus rog b850f ile o sıkıntıyı yaşıyorum maalesef xpg lancer rgb 6000 cl30 ramler var armory create de maalesef anakart ile senkron olmuyor ramlerin rgb leri en son eski sürüm aura sync yükleyerek çözmüştüm bios güncelledim yeni format attım şimdi ne yapsam görmüyor ramleri armory create
Memory sdk kurman lazım. Ya da evrensel rgb senkron programlarından indirin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,245
Üyeler
190,714
Son üye
slonwizy
Geri