LG Monitörü almalı mıyım?

Hocamla adım adım olede gidiyoruz 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam renk görüntü konusunda memnun musunuz, siyahlar size nasıl hissettiriyor?
Amazonda 20.5k QD-Oled var :D

Sorduğunuz LG hakkında detaylı inceleme var.
Desktop Screenshot 2026.03.01 - 22.27.15.34.webp

Bu monitör alınır mı bu fiyat skalasında tavsiye edebileceğiniz başka ne var?
Pivot olması zorunlu.
Gigabyte g25f2 hariç.
Bence alınır, benim gözümde LG'nin monitörleri kaliteli oluyor 30 yıl bile gider.

Amazonda 20.5k QD-Oled var :D

Sorduğunuz LG hakkında detaylı inceleme var.
Alıntıyı görüntüle
HDR çok düşük kalmış ya. Birde siyah değil gri bu :(.
Hocam ilk monitör alayım dediğimde 3.7k ya fazeon alacaktım. Sonra LG 6k. Sonra VA 8k. Şimdi oled 20k 😂

24G4HA al gec aga, ergonomisi iyi olan mantıklı bir model yok. 24G4HA>24GS65F-B.
Bunda detaylı bi inceleme var mı hocam

HDR çok düşük kalmış ya. Birde siyah değil gri bu :(.
Hocam ilk monitör alayım dediğimde 3.7k ya fazeon alacaktım. Sonra LG 6k. Sonra VA 8k. Şimdi oled 20k 😂
HDR bu tarz giriş seviye monitörlerde tırt. Siyahları iyi istiyorsarn kontrast oranı yüksek bir model alıcaksın. 24G4HRE-24G4HA diye geçiyor.
Desktop Screenshot 2026.03.01 - 22.32.49.05.webp

Desktop Screenshot 2026.03.01 - 22.30.28.56.webp

Bunda detaylı bi inceleme var mı hocam
Son attıgım mesajda var. Ekrandan kaynaklı foto sorunlu cıkmıs. Videoyu izleyip bakabilirsin ztn.

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
HDR bu tarz giriş seviye monitörlerde tırt. Siyahları iyi istiyorsarn kontrast oranı yüksek bir model alıcaksın. 24G4HRE-24G4HA diye geçiyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Son attıgım mesajda var. Ekrandan kaynaklı foto sorunlu cıkmıs. Videoyu izleyip bakabilirsin ztn.
Hocam o zaman ben bu AOC yi alıyorum ya hem başlangıç bütçeme uygun. Siyahlar da tatmin edici duruyor.

Bu monitör alınır mı bu fiyat skalasında tavsiye edebileceğiniz başka ne var?
Pivot olması zorunlu.
Gigabyte g25f2 hariç.
bende bu monitör var. çok güzel paneli

• Beğen
Reaksiyonlar: Abbo
Hocamla adım adım olede gidiyoruz 😂

Hocam renk görüntü konusunda memnun musunuz, siyahlar size nasıl hissettiriyor?
valla hocam bana gayet yetiyor kendi renk ayarlarını biraz değiştirdim ben nası holuma gittiyse öyle yaptım hiç öyle dikkkat etmedim siyahlara falan bence sizde cok dikkat etmezsiniz ama bence hayet güzel monitör sadece masan biraz enine uzunsa al ayakları biraz uzun rahatsız esebilir masan kısaysa renk olarak gayet yeterli

valla hocam bana gayet yetiyor kendi renk ayarlarını biraz değiştirdim ben nası holuma gittiyse öyle yaptım hiç öyle dikkkat etmedim siyahlara falan bence sizde cok dikkat etmezsiniz ama bence hayet güzel monitör sadece masan biraz enine uzunsa al ayakları biraz uzun rahatsız esebilir masan kısaysa renk olarak gayet yeterli
Masa 2 metre hocam 😄 AOC aldım artık hayırlısı olsun. Yarın inşallah sağ salim teslim edilir

Geri