Camı açık tutabilir miyim yani hocamBildiğniz metal yan kapak şeklinde düşünün onun temperli hali bire bir pencere gibiden kasıt menteşe sistemi ise yok düz yan kapak
Camı açık tutabilir miyim yani hocamBildiğniz metal yan kapak şeklinde düşünün onun temperli hali bire bir pencere gibiden kasıt menteşe sistemi ise yok düz yan kapak
Cam Temperli. Asus kasa gibi camın kasaya oturduğu çevre kısımda plastik sünger karşımı. Gayet güzel kapatıyor. Bu paraya bedava.Hocam anakartta zaten argb desteği yok kumandadan renk değişmesi benim için daha güzel kasanın camı pencereli yazıyor doğru mudur
hocam fanlari degistirdik, elimizde 5 tane vardi. hic kendi fanlari ile denemedik. ondeki fanlar hem on kapak altina gelecek sekilde onden (arkadan vida) ya da kasa icine (onden vida) monte edilebiliyor. sac kalinligi hic fena degil. dandik hissettirmedi.Hocam resim ekleme şansınız varmı ?
Teşekkür ederim hocam camı pencereli diye geçiyor da mıknatıs pencereli mi camı açık durabilir mi yanihocam fanlari degistirdik, elimizde 5 tane vardi. hic kendi fanlari ile denemedik. ondeki fanlar hem on kapak altina gelecek sekilde onden (arkadan vida) ya da kasa icine (onden vida) monte edilebiliyor. sac kalinligi hic fena degil. dandik hissettirmedi.
foto karanlik odada anca boyle cikti, arkadasa foto icin cekmistim.
yok hocam, kaydirmali olarak oturuyor cam yerine. arka kapak nasil cikiyorsa cam da ayni sekilTeşekkür ederim hocam camı pencereli diye geçiyor da mıknatıs pencereli mi camı açık durabilir mi yani
Teşekkür ederim hocamyok hocam, kaydirmali olarak oturuyor cam yerine. arka kapak nasil cikiyorsa cam da ayni sekil
Hayır max 280mm240mm destekliyor üst tarafta 360 destekliyormu bulamadım info
Fotoğraf paylaşır mısınız?Merhaba arkadaşlar kasa hakkında merak ettiğiniz bir soru varsa cevaplayabilirim
Fotoğraf paylaşır mısınız?