🔥İndirim Vento Neptune VG07F kasa - 1382 tl

Vg16al versiyony var muhtemelen aynı kontrolcü vardır öyle ise kapanıyor kumda ile kontrol edilebiliyordu
Hocam 1-2 sorum olacak fanlar durdurulabiliyor mu kumandadan ? Bir de pcyi her açışımda ayarladığım renkte mi kalıyor fanlar yoksa sıfırlanıyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanlar füze gibi çalışıyor beyler sessizlik 0
Hocam yavaşlatınca sessizleşmiyor mu ?

Hocam 1-2 sorum olacak fanlar durdurulabiliyor mu kumandadan ? Bir de pcyi her açışımda ayarladığım renkte mi kalıyor fanlar yoksa sıfırlanıyor mu ?
Daha kasaya kurmadım ama muhtemelen hafızaya atıyor evet kumandada durdurabiliyorsun hızını ayarlıyorsun

Cfm degeri düşük fanların en düşük ayara alınca hava girmiyor gibi

Bu paraya bu kadar oluyor.
İyi kasa malzeme olarak.
Fan ayarı da var. Daha ne olsun. İyidir bence.

Bu arada arkadaşın da dedği gibi fanlar bir tık sesli vg16alnin fanlar ona göre bir tık az sesli (bu fiyat skalasında noctua kalitesi beklememniz lazım ) ikiside rahatsız edecek düzeyde değil benim için ama vg3400s tip olarak vg16alye benziyor muhtemelen fanlar da aynıdır ona bakabilirsimiz 400 tl fark var imkanınınız varsa teknosada görmüştüm (sade bizim mağzaya özel de olabilir) ikisinide inceleyin ona göre karar verip alın

İyi kasa malzeme olarak.
Orası kesinlikle öyle ikinci el kasa fiyatlarına bakınca mükemmel

Evdeki ikinci kasa. Alınır her türlü.

Kasa geldi arka kısmında ışıksız fan vardı kasa kalitesi eh işte kontrolcü şaşırttı anakarttan kontrol edilebilme özelliği var fan durdurma var vg16al kasa var onda bunlar yok kabul edilebilir bir kasa bence
bende A520m var ASUS kontrol edilebilir mi anakarttan acaba ??

bende A520m var ASUS kontrol edilebilir mi anakarttan acaba ??
Anakartta argb girişi varsa evet kontrol edebilirsin

Kumandalı argb 3lü fan seti en ucuz 1000 lira. 400 liraya kasa alıyoruz daha ne olsun :)
Orası öyle kredi kartınıza bakın kampanya falan varsa 100 200 de ordan indirim sağlarsınız kasa bedavaya gelir iftardan sonra kurayım değerlendirmemi yapayım net olarak

şöyle bir elimle yokladım malzeme kalitesi kötü gelmedi. bu yeni kasaya akşam transfer edeceğiz. fanları ancak o zaman test edebileceğiz.

qnb kazananlar klübü %10 indirimiyle 1244 liraya gelmiş oldu. şimdilik güzel bir alışveriş oldu diyebilirim.

İyi kasa malzeme olarak.
Hocam resim ekleme şansınız varmı ?
şöyle bir elimle yokladım malzeme kalitesi kötü gelmedi. bu yeni kasaya akşam transfer edeceğiz. fanları ancak o zaman test edebileceğiz.

qnb kazananlar klübü %10 indirimiyle 1244 liraya gelmiş oldu. şimdilik güzel bir alışveriş oldu diyebilirim.
Evdeki ikinci kasa. Alınır her türlü.

Hocam resim ekleme şansınız varmı ?
Hocam kasayı sıfır aldım. Açmayacağım şimdilik. İleri bir tarihte açacağım. Kontrol üstü var, önceki konularda yazmışlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,541
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri