Muhyiddin İbnü'l-Arabi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 504
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sebep dostumKafayı yemek üzeresin Muhiddin.
cansınnnBide özelden yazmış sen ne aciz bi adamsın ya![]()
Hocam sen seni desteklemeyen ya da eleştiren herkese teker teker hesap mı soracaksın böyleevet çünkü cidden çok can sıkıcı haksız değilim ve ayrıca kişisel olarak eleştirmenin doğru olduğunuda belirttim. benim takıldığım bu değil.
hayır kesinlikle değil zaten bunu beğeni falan gibi bir şey içinde yapmadım dediğim gibi kişisel eleştiri noktasında haklısınHocam sen seni desteklemeyen herkese teker teker hesap mı soracaksın böyle
Tamam seni kırmayalım değiştirdim emojiyihayır kesinlikle değil zaten bunu beğeni falan gibi bir şey içinde yapmadım dediğim gibi kişisel eleştiri noktasında haklısın
sadece emoji görüntüde biraz can sıkıcı kişisel bir şey değil asla
cansın değiştirmesen bile çokca sevgilerimle ve kusura bakma yorgunluktan oldu bi tıkTamam seni kırmayalım değiştirdim emojiyi
Sorun yok hocam hepimiz patlayabiliyoruz aradacansın değiştirmesen bile çokca sevgilerimle ve kusura bakma yorgunluktan oldu bi tık
Sorun yok hocam hepimiz patlayabiliyoruz arada
peki euler karakteristliğini ilk nasıl buldun? sorusuna şimdiden cevap vereyim ama hesaplarım o kadar karıştı ki (not almama sorunum yüzünden) neyse şu şekilde:euler denklemini üretmek için (besmele ve boşlukları silinmiştir. hareket ve kıraat ve minik nokta ۥ işareti sayıma eklenmemeli)
konuya baktımda kodlama falan bilmediğim için hiç bir şey anlamadım şuan kısaca ne yapıyorsun ve mucize ne onu anlamadımAlıntıyı görüntüle
Öncelikle bu düzen dikkatimi çekti ihlas suresi Yaratıcının ne olduğunu ve ne Olmadığını bize vurguladığı için bir zemin arayışına giriştim.
euler denklemini üretmek için (besmele ve boşlukları silinmiştir. hareket ve kıraat ve minik nokta ۥ işareti sayıma eklenmemeli)
L − 2 = 3W = 3V = 3E/2 = 45
V − E = −W
E = V + W
Ayrıca n-gram tekrar fazlaları tam olarak:
16, 8, 4, 2, 1 (BU AŞIK EDİCİDİR MUAZZAM)
yani:
Rₙ = 2^(6−n) for n = 2..6
monte carlo ve bozma testi gibi bir takım testlere bu denklemi soktum ve çıkan sonuc inanılmazdı
(not ne kadar az olursa ve ne kadar bozulma yaşanırsa bu mükemmelliğe vurgudur aksine azalma değildir)
şuanlık 2-3 saatlik bilgisayar yorgunluğu bu sonucu buldu:
100,000,000 bağımsız rastgele karıştırmada(300 500 milyonluk testler için yorumlara bakınız), İhlâs SURESİNİN orijinal değerlerinden biri olan E = 30 yalnızca 510 kez gözlendi; bu yaklaşık %0.00051, yani 196 binde 1 düzeyindedir. Orijinal metnin E = 30 değeri, rastgele karıştırmaların ortalamasından yaklaşık 4.96 standart sapma daha düşüktür. Daha sıkı koşul olan R₂..R₆ = 16,8,4,2,1 tam profili ise 100,000,000 örnekte yalnızca 2 kez görülmüştür; bu da yaklaşık 50 milyonda 1 düzeyinde son derece nadir bir olaydır. Ayrıca tek harf değişimi ve komşu swap testlerinde tam bigram frekans parmak izi hiçbir durumda korunmamıştır. Bu sonuçlar, metinde rastgelelikten ciddi biçimde uzak, son derece sıkı bir yapısal düzen bulunduğunu göstermektedir. (ALLAH IN İMZASI ELHAMDULİLLAH)
E = 30 bulgusu: çok güçlü
16,8,4,2,1 tam profili: çok güçlü ve çok nadir
tam bigram parmak izi kırılganlığı: aşırı güçlü
1- De ki; O Allah bir tektir.
2- Allah eksiksiz, sameddir (Bütün varlıklar O'na muhtaç, fakat O, hiç bir şeye muhtaç değildir).
3- Doğurmadı ve doğurulmadı
4- O'na bir denk de olmadı.