Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 414
sepete gel hocam adres hatası veriyorbende alınıyor gözüküyor. alayım bari lazım değil aslında ama zararı yok kaliteli ürün zaten
sepete gel hocam adres hatası veriyorbende alınıyor gözüküyor. alayım bari lazım değil aslında ama zararı yok kaliteli ürün zaten
evet öyleymiş yeni farkettim herhalde satıldısepete gel hocam adres hatası veriyor
satıldığında 20-30dk sonra gidiyor ürünler, bunu kim yapıyor bilmiyorum ama amazon'a ödemeyi daha yapmamışlar, stokta 3 adet gösteriyor 3ünü de aynı salatalık almış sanırım, pek çok şeyde böyle olmaya başladı. insanlar bir şey alamıyor artık, ticaret peşinde koşanların çiftliği oldu.evet öyleymiş yeni farkettim herhalde satıldı
ben müşteri temsilcisiyle görüştüm kimse alamamış ürün kartında sıkıntı var mış düzenlemek için talep açılmışsatıldığında 20-30dk sonra gidiyor ürünler, bunu kim yapıyor bilmiyorum ama amazon'a ödemeyi daha yapmamışlar, stokta 3 adet gösteriyor 3ünü de aynı salatalık almış sanırım, pek çok şeyde böyle olmaya başladı. insanlar bir şey alamıyor artık, ticaret peşinde koşanların çiftliği oldu.
müşteri temsilcilerinin amazondan haberi yok, benzer bir yazışması başka bir ürün için yaptım, dedi hata var düzeltilecek, ürün puf oldu, tekrar yazdım başka temsilciye, dedi satılmışben müşteri temsilcisiyle görüştüm kimse alamamış ürün kartında sıkıntı var mış düzenlemek için talep açılmış
müşteri temsilcilerinin amazondan haberi yok, benzer bir yazışması başka bir ürün için yaptım, dedi hata var düzeltilecek, ürün puf oldu, tekrar yazdım başka temsilciye, dedi satılmış![]()