aliyilldizz19
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 4000
İndirim kuponu ile 3965tl ye düşüyor size alınır mı?,bütcem bu civarlarda
İtopyada gigabyte ın 200hz 24" bi monitörü var hep indirimde 4200 mü 4299 mu ne ona da bak derim ama gamepower sonic t80 kullandım markaya aldanmamak gerektiğini anladım en memnun kaldığım monitördü. Tabi L10 aynı segment değil ama tercih edilebilirİndirim kuponu ile 3965tl ye düşüyor size alınır mı?,bütcem bu civarlarda
Hocam pivot olmasi ve hoperlorlu olmasi ilgimi cekti o yuzden fiyat performans olarak iyi olucağini düşünüyorum kullanan birinin fikrini alabilsem daha aklıma yatıcak ama bulamadımİtopyada gigabyte ın 200hz 24" bi monitörü var hep indirimde 4200 mü 4299 mu ne ona da bak derim ama gamepower sonic t80 kullandım markaya aldanmamak gerektiğini anladım en memnun kaldığım monitördü. Tabi L10 aynı segment değil ama tercih edilebilir
hoparlörü çöp tek kelimeyle. ondan bişe bekleme. onun dışında alınırHocam pivot olmasi ve hoperlorlu olmasi ilgimi cekti o yuzden fiyat performans olarak iyi olucağini düşünüyorum kullanan birinin fikrini alabilsem daha aklıma yatıcak ama bulamadım
Teşekkür ettim fikirleriniz içinhoparlörü çöp tek kelimeyle. ondan bişe bekleme. onun dışında alınır
hocam bunada bakabilirsinizTeşekkür ettim fikirleriniz için
Hocam Va panel düşunmüyorumhocam bunada bakabilirsiniz
ViewSonic VX2425-HD-PRO 24" FHD 200Hz 1Ms 2xHDMI 1xDP Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ViewSonic VX2425-HD-PRO 24" FHD 200Hz 1Ms 2xHDMI 1xDP Gaming Monitor : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr