Yardım 27inç Uygun Fiyatlı Monitör Tavsiyesi Lazım

Sybicort

80+
Reaksiyon skoru
21
Bütçe
8000
Herkese kolay gelsin ve iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 27inç fiyat konusunda aşırı pahalı olmayan tabiri caizse F/P diyebileceğimiz bir monitör arıyorum. Genel olarak yorumlarda 2K olmayanların pikselleşme gibi bir sorunu olduğunu gördüm fakat detayı bilmiyorum ve deneyimim olmadı. Bütçe olarak fiyatları bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama 7000-8000 bandına kadar çıkabilirim. Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Herkese kolay gelsin ve iyi forumlar. Başlıkta da belirttiğim gibi 27inç fiyat konusunda aşırı pahalı olmayan tabiri caizse F/P diyebileceğimiz bir monitör arıyorum. Genel olarak yorumlarda 2K olmayanların pikselleşme gibi bir sorunu olduğunu gördüm fakat detayı bilmiyorum ve deneyimim olmadı. Bütçe olarak fiyatları bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama 7000-8000 bandına kadar çıkabilirim. Yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
gamepower sonic t80. 1.5 sene kullandım ve daha memnun kaldığım bi monitör olmadı

Bu ürüne ek olarak

bu ikisini de gördüm var mıdır bilginiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamepower sonic t80. 1.5 sene kullandım ve daha memnun kaldığım bi monitör olmadı
Ne bakımdan hocam pek bilgim yok da

tayfun hocam baktığında yardımcı olacaktır hocam benim çok bilgim yok

Bu ürüne ek olarak

bu ikisini de gördüm var mıdır bilginiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne bakımdan hocam pek bilgim yok da
panel kalitesi çok iyi renk doğruluğu, renklerin canlılığı. ghosting performansı çok iyi yok denecek seviyede. beyaz ışık sızması şans meselesi ama benim kullandığımda o da yok denecek seviyedeydi. 0 ölü piksel garantisi var msi asus diyosun 3 taneden fazla olacak yok belli bi bölgede olacak diyolar. 2 eksi yanı var biri pivot değil ayağı kötü bi nb f80 çekmek lazım yanına bu asıl sorunu. diğeri dahili hoparlörü arkaya bakıyo pek iyi değil boğuk ama hiç yoktan iyidir var en azından

Geri