(steel)kerim53
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
Gordum tabi biter stogu 1200 adet mi ne uretilmişti yani baya sınırlı üretim bi kartonu bitirdiler bu arada baya sağlam duruyordu
Gordum tabi biter stogu 1200 adet mi ne uretilmişti yani baya sınırlı üretim bi kartonu bitirdiler bu arada baya sağlam duruyordu
lightning z var 2500w çektiren var diye biliyorum onaŞu 5090 ROG Matrix neden bu kadar garip bir tasarıma sahip ya, 800W güç beslemesi ile piyasadaki en güçlü 5090 bildiğim kadarıyla da tasarımdan eksi yiyor![]()
Evt benimde cok hosuma gitmişti carbon detaylar vs var tam premium hissiyatBu fenaymış be, ekran kartının kendi ekranı var
Ama şuan piyasada yok sanırım.
Çift PSU falan lazım sanırım o karta. Hangi PSU da 2 tane 12WHPWR çıkış var kilightning z var 2500w çektiren var diye biliyorum ona
O fabrika cıkıslı degil adamlar custom hallen ediyorlar onada gpu dayanmadı zaten 0 derece calısmasına ragmen bildigin catladı işlemcilightning z var 2500w çektiren var diye biliyorum ona
konuyu açtığımda vardı 230k idi indirimleBu fenaymış be, ekran kartının kendi ekranı var
Ama şuan piyasada yok sanırım.
RTX 5080 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
RTX 5080 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
RTX 5090 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
RTX 5090 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
Tepe modellerde dahi iyi fiyatlar var
9070xt yerine sabredip alınır mı? 1080p kullanıyorum yüksek hzRTX 5080 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
RTX 5080 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
RTX 5090 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
Bilmiyorum ama çok da bir fark olacağını sanmam iki model arasında tahminim biri az daha oc li model fabrika çıkışı olarak5070 ti aldım 49 a. 5080 deki aynı model. solid core oc. ikisi arasında hangisi daha mantıklı sizce
Hocam oc için 3-4 bin fazladan ödeme. Bir fark yok aralarında kendinde oc yapabilirsin basitce.5070 ti aldım 49 a. 5080 deki aynı model. solid core oc. ikisi arasında hangisi daha mantıklı sizce
vay arkadaş, 1 ay önce vatandan 91kya astral aldım ben şimdi tuf o para indirimli haliRTX 5080 modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
1080P için fazla bu kartlar en baba 5070 gider o da 3D işlemci ile kullanılırsa.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9070xt yerine sabredip alınır mı? 1080p kullanıyorum yüksek hz
9070xt yüksek ihtimalke veya bi ihtimal 5070 ti alırım1080P için fazla bu kartlar en baba 5070 gider o da 3D işlemci ile kullanılırsa.