MiskÖküzü
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Düz a9 alma benceVxe r1 se alıp iade ettim burayı okuyunca
Post automatically merged:
Kanka a9 plus alamam normal a9 alıcam James Donkey stokta yok farklı onerşn varmi
Düz a9 alma benceVxe r1 se alıp iade ettim burayı okuyunca
Kanka a9 plus alamam normal a9 alıcam James Donkey stokta yok farklı onerşn varmi
Almışken a9 plus al attığım linktekiVxe r1 se alıp iade ettim burayı okuyunca
ama 1600 tl o mouse param yetmezki mousepadde alıcam xradestenDüz A9 alma. Kısık sensör kullanıyor. Onun yerine A950GM al.
1800tl oluyor 1300den ama neredeyse 3te 1 fiyat artışıAlmışken a9 plus al attığım linkteki
Sepette indirimi vardı sanırım, hiç bütçe çıkmazsa a9 al geç yapcak bise yokama 1600 tl o mouse param yetmezki mousepadde alıcam xradesten
1800tl oluyor 1300den ama neredeyse 3te 1 fiyat artışı
Kardeşim hangi şehirdesin? eğer düz a9 siparişi geçmediysen ben sana mousepadimi yollayabilirim. Almışken plus olanı tercih et.ama 1600 tl o mouse param yetmezki mousepadde alıcam xradesten
1800tl oluyor 1300den ama neredeyse 3te 1 fiyat artışı
tokat erbaadayim tesekkur ederımKardeşim hangi şehirdesin? eğer düz a9 siparişi geçmediysen ben sana mousepadimi yollayabilirim. Almışken plus olanı tercih et.
onunda cok farkı varmıdır ki illa a9 plusmu lazimSepette indirimi vardı sanırım, hiç bütçe çıkmazsa a9 al geç yapcak bise yok
Sensörü switchi değişiyor kaplama ekliyor +300 mah ekliyoro neden kanka
Otogara yakınlığın varsa gidip alabileceksen bırakabilirim. Yeni Mousepad aldığım için diğeri boşa düştü şimdi.tokat erbaadayim tesekkur ederım
onunda cok farkı varmıdır ki illa a9 plusmu lazim
mousepad markasi neydi abiOtogara yakınlığın varsa gidip alabileceksen bırakabilirim. Yeni Mousepad aldığım için diğeri boşa düştü şimdi.
cok gereklimi ona göre mousepadden kısıp plus cekicemSensörü switchi değişiyor kaplama ekliyor +300 mah ekliyor
mouseye mousepad seciyo diyolar ondan korkuyorum aalmaya random bişeymousepadlere çok zam gelmiş ama klasssegear'ın kendi sitesinde random mouse padler var bence alınabilir 400tl
James Donkey jd900 promousepad markasi neydi abi
cok gereklimi ona göre mousepadden kısıp plus cekicem
mouseye mousepad seciyo diyolar ondan korkuyorum aalmaya random bişey