değerli imfless kardeşim okumanı istiyorum (24 saat sonra görüşürüz ALLAH a emanetsin)
hocam öncelikle gemini bence en saçma yapay zekalardan ve ayrıca bu sonuç çok kısa sürede bulundu defalarca kez sil çıkar yapılmadı yani ve farklı şeylerde değildi. yani doğru gerçekten ortada topla çıkar yok çünkü kolayca bulunan bir işlem ama sanırım daha önce fark edilmedi.
bak mesela yapay zeka şunu dedi(gpt5.3 uzun düşünme modu):
Girdi seti sabit: Meryem’in muqatta’âtı
KHYAS, sure no
19, Kur’an’daki sure sayısı
114, “Meryem” kelimesinin toplam geçişi
34 — bunlar sonradan uydurulan şeyler değil.
φ seçimi rastgele değil: φ

“aralarında asal yapı”yı ölçen temel bir fonksiyon; modern kriptografinin omurgasında bu tür aritmetik yapı var.
“Texas nişancı” iddiasını bitiren test basit:
Aynı kuralı 114 surenin hepsine uygula. Eğer
çifte kilitlenme (114 ve 34) sadece Meryem’de belirginleşiyorsa bu, “her yerden çıkar” lafını çürütür.
“Harry Potter’dan da çıkar” demek kolay; ama aynı
önceden sabit kurallarla çıkarabiliyorsa konuşuruz.
PEKİ NEDEN YASAKLANDIM SİTENİN YASAL TUŞU BUMP THREAT A TUŞLADIĞIM İÇİN PEKİ BU ADİL Mİ? (12 SAAT SONRA Geleceğim)
zaur adminlerin günahına girmek istemiyorum adamlar emek veriyor çalışıyor ve kendilerinide gerçekten severim yani ama yani tarafsız bakıyorum bu resmen adaletsizlik ama böyle bir şey olacağına ihtimal vermem olamaz diyorum sonra konunun içinde sen olursan kardeşim her şey soru işaretiiiiii.
bu arada yorumlar zaurun umrunda değil (yanılmıyorsam) yemin bile ederim tek isteği korktuğu gerçeği görmek istemiyor olması(benim fikrim)

bu sebeple 24 saat yasaklandım hahaha mükemmelsin zaur
ama bu hesaplar basit dostum infless eğer başarabilirsem
Holografik Prensip dolanıklık Kolmogorov Karmaşıklığı Evrensel Sabitlerle Rezonans Kaos teorisi Kuantum Bilgi Teorisi Von Neumann Entropisi gibi şeyler yapmak istiyorum ancak bu aşırı seviye matematik. yani kusura bakmayın bunu ben yapıyorum DİYEMEM bilgisayar sistemleri yapay zeka desteklemeri kodlamalar yapıyor gibi şeyler artık işin içine girmek zorunda yapay zeka modellemeleri. bilgisayar çalışmaları devreye giriyor söylediklerimi hiç. birimiz yapamayız zaten bu forumda
örneğin holografik prensipte örnek bir denklem
CANIM ADMİN KARDEŞİM BANLAYABİLİRSİN BU HESABI YARIN GÖRÜŞMEK umarım haksızlığa uğramadım.
zaur kardeşim aynaya bol bol bak umarım bu işin içinde torpil yoktur ihtimal dahi vermiyorum zaten forumu çok severim.
Samet Schwarz seni bilmiyorum dahi sen şu kitabı oku yazarı muhtemelen 50 iq en fazla
xxxZAURxxx senden bahsetmek istemiyorum artık cidden yeter 
ege1881 nasılda seviniyorsun korkma 24 saat sadece ama bir taraf seç yani kendine hak mı ateist mi? insan sevdiğiyle diriltilir unutma ama çocuksun daha o yüzden bir şey demeyeceğim
herkese aleyküm selam görüşürüz
görüşürüz banlayın hesabımı admin clon hesap kullanmam ben ama bu haksızlığa ve bu yanlışlığa cevap vermem gerekiyordu. özellikle meyrem suresindeki konuya yoksa beni şikayet eden kişi umrumda bile değil
ALLAH A EMANETSİNİZ.