❌İndirim Bitti! Dexim 25W AC Şarj Cihazı TYPE-C 99TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
825
Evde yedek olarak dursun diye alınabilir diye düşünüyorum.
Evdeki su sebili , güvenlik kamerasları sarj edilebilir oyuncak ve aletler için kullanılabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Evde yedek olarak dursun diye alınabilir diye düşünüyorum.
bunun yerine

bunlar alınabilir markası bilinmedik ürünler alamyın Allah korusun evde yangın bile çıkarabilir telefonu bozabilir

Cihazlara deli para veriyoruz en ucuz telefon olmuş 15-20k noname şarj aletine 100 lira vereceğinize gidin ugreen- spigene 500-600 verin kafanız rahat olsun

abi yapmayin etmeyin hizli sarj tehlikeli gurbaniniz olam boyle seylere girismeyin

Dexim 25W şarj aletinin tasarımı, Samsung 25W EP-TA800N şarj aletinin kopyası. Bu tarz Samsung, Xiaomi ve Apple şarj aleti tasarımını taklit eden ürünlerden birkaç tanesini söküp baktım. Devreleri tehlikeli derecede kötü oluyor. Hatta devresine baktığım markaları söyleyeyim: Syrox, Sunix, Kensa, Dramex, Linktech. Rez marka şarj aletiniz varsa da kullanmayın.
1000021177.webp

Şarj aletinizi sökmeden devresinin kalitesini test etmek istiyorsanız paylaştığım konuya göz atın.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Dexim 25W şarj aletinin tasarımı, Samsung 25W EP-TA800N şarj aletinin kopyası. Bu tarz Samsung ve Apple şarj aleti tasarımını taklit eden ürünlerden birkaç tanesini söküp baktım. Devreleri tehlikeli derecede kötü oluyor. Hatta devresine baktığım markaları söyleyeyim: Syrox, Sunix, Kensa, Dramex, Linktech. Rez marka şarj aletiniz varsa da kullanmayın.Alıntıyı görüntüle
Tabi haklısınız hocamda bende çok kaliteli diye bir şey olduğunu iddia etmedim. 10 watllık markasız sarj adaptörü alsan bundan pahalıya satıyorlar genel olarak. Telefon yada hassa teknolojik cihazlar bu adaptörle sarj edilmez dediğiniz gibi ama söylediğim gibi güvenlik kamerası, kedi su sebili gibi şeyler için kullanılabilir diye düşünüyorum.

Tabi haklısınız hocamda bende çok kaliteli diye bir şey olduğunu iddia etmedim. 10 watllık markasız sarj adaptörü alsan bundan pahalıya satıyorlar genel olarak. Telefon yada hassa teknolojik cihazlar bu adaptörle sarj edilmez dediğiniz gibi ama söylediğim gibi güvenlik kamerası, kedi su sebili gibi şeyler için kullanılabilir diye düşünüyorum.
Sizi etiketlemeden kalitesiz şarj aletlerinin tehlikesine dair genel bir uyarı olarak yazdım. Şarja takılan cihazın değeri olmasa bile bu tarz şarj aletleri evde yangına da sebep olabiliyor. Örneğin hepsiburada yorumu. Neredeyse halı tutuşuyormuş.
1000019285.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,711
Üyeler
190,259
Son üye
TüpnikPiki
Geri