❌İndirim Bitti! QCY HT08 Melobuds Pro - 899 TL

kulaklık hakkında pek bi bilgim yok günlük kullanımda çok sırıtıyor mu dıştan vs. yakın zamandır kulaklık bakıyordum hatta airpods pro3 düşünüyordum ama o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemiyordum sizce direk çekmeli miyim

nothing cmf buds 2 kullanıyorum sizce bunu deneyimlemelimiyim birde bu model için kronik sıkıntılı diyorlar ne diyorsunuz
İkisini de kullandım hocam benzer ürünler bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık hakkında pek bi bilgim yok günlük kullanımda çok sırıtıyor mu dıştan vs. yakın zamandır kulaklık bakıyordum hatta airpods pro3 düşünüyordum ama o kadar para vermek ne kadar mantıklı bilemiyordum sizce direk çekmeli miyim
Çek hocam bence, ürün sorunları tamamen şans işi. Bu markadan 3 model kullandım özellikle bass ve anc performansı fiyatına göre beni hep şaşırtıyor. Güncel olarak daha iyi bir modele sahip olmama rağmen ben aldım. Müzik dinlemek çok keyifli oluyor.

Son düzenleme:
İkisini de kullandım hocam benzer ürünler bence

Çek hocam bence, ürün sorunları tamamen şans işi. Bu markadan 3 model kullandım özellikle bass ve anc performansı fiyatına göre beni hep şaşırtıyor. Güncel olarak daha iyi bir modele sahip olmama rağmen ben aldım. Müzik dinlemek çok keyifli oluyor.
baktım forumdakiler övüyor bende aldım direk. iyi denk geldi bu fiyata hem konu sahibine hemde fikir verenlere teşekkürler.

Tekini kaybettiğim için öyle duruyor bir kenarda çok güzel kulaklık şansa kaçırdık indirimi nasip değilmiş artık . Alanlara h.o

1772662720067.webp

r50i vardi köpek gibi terli terli sporda acımadan kullanıyorum, bu da iyi çıkar umarım.

Abi çok istiyordum da işten dolayı iftardan sonra uykuya dalınca kaçmıs, nasip kısmet alanlara h.o güzel kulaklık

Kral sence a20i mi r50i mi ya valla çok kararsızım hiç araştırdınmı
Bass seviyorsan r50i hocam

İki modelde de anc yok zaten top model veya çubuklu model sevmene göre karar verebilirsin

2.hesaptan alıp iade etmeyi unutmuşum. İhtiyacı olan varsa iletişime geçebilir aldığım fiyattan verebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri