monitörlerini bağla pc aç. (pc de şifre olmasın) windows tuşu + p yap ve enter yap bakalım, iki monitörde bağlı iken tekine geçi yapacakmı çünkü belli ki ikisine algıladığı için böyle yapıyor eğer işe yararsa ekran kartıın sürücüsünden yada windows un kendi çözünürlük kısmından çözünürlükleirni normale al . sanırım normali atıyorum 1k ise 1080x1920 16:9 gibi felan oluyor sanırım. anlatmak istediğimi anlasan yeterli ya uğraş bakalım bi.Daha 10 dakika önce sorun yoktu valorantta 4:3 yapmak icin çözünürlük düşürdum basima bunlar geldi
Tek brinin kablosu taktim zaman sorun olmuyo ama ikisinide takınca hiçbiri açılmıyor
eğer iki monitörde bilgisyara bağlı iken monitörlerden herhangi birinı açabilirsen ekran kartı driverındanDaha 10 dakika önce sorun yoktu valorantta 4:3 yapmak icin çözünürlük düşürdum basima bunlar geldi
Tek brinin kablosu taktim zaman sorun olmuyo ama ikisinide takınca hiçbiri açılmıyor
Tek monitörle aç , Çözünürlüğü native 1920x1080 yap, İkinci monitörü tak Win+P Genişlet.Daha 10 dakika önce sorun yoktu valorantta 4:3 yapmak icin çözünürlük düşürdum basima bunlar geldi
Kendi kendine düzeldi şaka gibi o kadar ugrastim bi baktim duzelmis önerileriniz icin teşekür ederim yinede sagolun4:3 ü nereden ayarladın ? oyun setting kısmından mı yada monitör ayarlarındamı nereden ?
Post automatically merged:
monitörlerini bağla pc aç. (pc de şifre olmasın) windows tuşu + p yap ve enter yap bakalım, iki monitörde bağlı iken tekine geçi yapacakmı çünkü belli ki ikisine algıladığı için böyle yapıyor eğer işe yararsa ekran kartıın sürücüsünden yada windows un kendi çözünürlük kısmından çözünürlükleirni normale al . sanırım normali atıyorum 1k ise 1080x1920 16:9 gibi felan oluyor sanırım. anlatmak istediğimi anlasan yeterli ya uğraş bakalım bi.
Post automatically merged:
eğer iki monitörde bilgisyara bağlı iken monitörlerden herhangi birinı açabilirsen ekran kartı driverından
- Resolution → Native çözünürlük seç
- 4:3 custom çözünürlük varsa sil
bunu ayarla
bu arada monitörlerinin çözünürlükleri nedir ? ikisi farklı mı yoksa aynı mı ? 1K 2K 4K ??Post automatically merged:
Tek monitörle aç , Çözünürlüğü native 1920x1080 yap, İkinci monitörü tak Win+P Genişlet.