RTX 5xxx kullanan bu güncellemeyi yapmalı mı?

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,602
1772709223029.webp

595.71 güncellemesi rtx 5xxx masaüstü serisindeki kartlara voltaj sınırlaması getiriyor.
Bu sürümü test edip fps kaybı yaşayan var mı?

X'de okuduğum haberlere göre laptop kullanıcıları için geçerli değilmiş bu. Sadece masaüstü gpu ya sahip arkadaşlarımızı ilgilendiriyor.

Yani açıkçası %90 power da kullandım, bir şey fark etmiyor, aksine sanki 2-3 sıcaklıkta düşüş yaşandı. Tabi bu güncelleme kısıtlamasını ilk senden duydum, % fln ksııtlıyormuş?

bende bu haberı gordukten sonra yapmadım

Alıntıyı görüntüle

595.71 güncellemesi rtx 5xxx masaüstü serisindeki kartlara voltaj sınırlaması getiriyor.
Bu sürümü test edip fps kaybı yaşayan var mı?

X'de okuduğum haberlere göre laptop kullanıcıları için geçerli değilmiş bu. Sadece masaüstü gpu ya sahip arkadaşlarımızı ilgilendiriyor.

5070 ve 5070 Ti'da FPS düşme sıkıntısı yaşamadım ama garipmiş bu özellik. Ne kadar sınırlamışlar tam olarak?

O değil de bu NVIDIA'yı ne yapacağız 50 serisi kartlar çıktığından beri sıfır sıkıntılı sürücü yayınlayamadılar neredeyse. Her 2-3 sürücüden biri mutlaka bir gariplik içeriyor. Sürücüleri şirket çaycısına yaptırmaya devam ediyorlar hala. Tamam gardaş odaklanın yapay zekaya da bizi de yok saymayın lo

Geri