Zevk meselesi hocam yav sizle hiç aynı görüşte değilim o konuda, sırf pt deneyimi olduğu için satın almayı tercih edebilirim bir oyunu re9 içinde pt özelinde grafikleri mükemmel geliyoröylede haklı yanları var mesela oyun yapımcıları arkasına yaslanmış nvidia nasılsa dlss çıkardı nasılsa RT PT çıkardı hata mata olsada bas gitsin devam et gibisinden bir görsellik hazırlıyor
Örnek veriyorum 720p görüntü yapıyor nasılsa DLSS ile 4 ya çıkar mantığı ile oyunları hem hatalı hemde görselden uzak yapıyorlar
Mesela RE2 ve RE7/RE8 de bi gri hava hakim ama RT açtığında o grimsi atmosfer gidiyor oyun daha nefis görünüyor
Bunu en iyi RE8de görmüştüm onun dışında RT ve PT çok önemli özellikler değil
RE9da PT açtım çevre daha gerçekçi oldu ama Grace ve Leon naylon surat gibi gözüktü gerçekçilikleri gitti
En yüksek ayarlarda oynamak daha mantıklı
Zevk meselesi hocam yav sizle hiç aynı görüşte değilim o konuda, sırf pt deneyimi olduğu için satın almayı tercih edebilirim bir oyunu re9 içinde pt özelinde grafikleri mükemmel geliyor
Yok hocam ilk kasam pentium 3 dü varın siz hesap edinBen eski kafa oyuncuyum sen muhtemelen yenilerdensin ben 2001de ilk oynadım bu RE oyunlarını
Bazı yerlerde RT çoğu yerde PT güzel görünüyor
Ama eski sınıf bir oyuncu ilk oynayışta asla açmaz bunları çünkü gelen canavarın gölgesini gösteriyor bu teknolojiler
Sen canavarı görmeden sana gölgesini gösterince korku unsuru %50 direk düşüyor olmaz
Ama sonra açarsın ben şimdi insanity modunda oynyacağım PT denicem bakalım