[ÇÖZÜLDÜ] GTA V 3060 sistemde drop yiyor

21ebu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
459
Önceden böyle bir şey yoktu şimdi yeğenim açınca kasıyor dedi baktım drop giriyor 3sn de bir ve yaklaşık 3-4sn falan böyle gidiyor ana menüye girince tamamen drop giriyor nedir anlamadım ayar da değiştiremedim droptan dolayı. Sistemim imzamda

ısılara baktın mı

msi afterburner + rivaturner ile bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca işlemciye core temp ile de bakabilirsin

Cpu kullanımı anlık 13'lere 7'lere falan düşüyor drop giriyor o sıra LIM no load yazıyor afterburner falan kurdum.

Fotodan bakarsın hocam avg max min fps kısımlarını da açtım ama onlar gözükmedi nedense. Şu CPU'da ki kullanım mı derece mi bilmiyorum hepsini açmıştım ama yüksek ihtimalle kullanımdır.
d8gbqj2.png

Cpu kullanımı anlık 13'lere 7'lere falan düşüyor drop giriyor o sıra LIM no load yazıyor afterburner falan kurdum.

Fotodan bakarsın hocam avg max min fps kısımlarını da açtım ama onlar gözükmedi nedense. Şu CPU'da ki kullanım mı derece mi bilmiyorum hepsini açmıştım ama yüksek ihtimalle kullanımdır.
d8gbqj2.png
kullanım var deerece yok hocam core tempden ona da bakar mısınız

macun değiştirme zamanı gelmiş hocam

Sıcaklığı burda gösteriyor delirmemek elde değil
1772726108604.webp

macun değiştirme zamanı gelmiş hocam
3-4 ay bile olmadı değişeli hocam

macun değiştirme zamanı gelmiş hocam . Bir de bilgisayarı yeniden başlatıp core tempi açın boşta kaç derece oluyor ona bakalım

bu zaten boşta da tam boştadan bahsediyorum

macun değiştirme zamanı gelmiş hocam . Bir de bilgisayarı yeniden başlatıp core tempi açın boşta kaç derece oluyor ona bakalım

bu zaten boşta da tam boştadan bahsediyorum
Macun yeniledim kasa temizliği yaptım drop yok. O zaman MX-4 macunu kadar kalitesiz başka bir macun yok. Bundan sonra almayacağım.
1772733411294.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,983
Üyeler
190,301
Son üye
Higgumaheff4
Geri