Honor 400 Hala Alınır mı?

Peki şuanki fiyatıyla 22500'e A56 Alınır mı?

Şuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında indirim olurmu sizce?
Metal kasa artı samsung ve yazılım a56 çok daha iyi cihaz

Bahane etmek için bir sebep bulurlar gidip sana en küçük çiziği gösterirler.
Bulsunlar thh basvurursun biraz zaman alir ama isin sonunda kazanirsin. Ben eski laptopu thh basvurdum parami aldim sonra kasa aldim suan gayet rahatim

Şuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında indirim olurmu sizce?
Bütçe Varsa S24FE Bak

Metal kasa artı samsung ve yazılım a56 çok daha iyi cihaz
Evet katiliyorum cogu kisi gormuyor ama cam ve alimunyum kasa olmasi cok buyuk arti sagliyor sarj konusunda sikinti cekmedim hic beni cok rahat idare ediyor. Ama cidden en buyuk artisi digerine gore malzemesi iyi olmasi kafam rahat.

Bulsunlar thh basvurursun biraz zaman alir ama isin sonunda kazanirsin. Ben eski laptopu thh basvurdum parami aldim sonra kasa aldim suan gayet rahatim
Yaz vaktinde denerim şansımı. Şuan yurtta kalıyorken falan yanımda 2. bir telefon yok. Umarım kabul olur o zaman.

Şuan çok pahalı, fiyatı a56 yı geçmiş. Ayrıca sırf batarya cihazı istiyorsan magic 8 lite var, bataryası büyük şarjı hızlı, hem de aşırı dayanıklı, tam kurye telefonu. Benim fikrimi sorarsan honor 400 alacak paraya çıktıysan bütçeni zorlayıp s24 fe al.

Şuan çok pahalı, fiyatı a56 yı geçmiş. Ayrıca sırf batarya cihazı istiyorsan magic 8 lite var, bataryası büyük şarjı hızlı, hem de aşırı dayanıklı, tam kurye telefonu. Benim fikrimi sorarsan honor 400 alacak paraya çıktıysan bütçeni zorlayıp s24 fe al.
Magic 8 Lite'a baktımda çok çirkinmiş ya. 12/256 Honor 400 A56'dan ucuz olduğu zaman alınabilirmi sizce? 22 civarına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,057
Üyeler
190,685
Son üye
islamsoylu
Geri