lexerotk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 280
Bahane etmek için bir sebep bulurlar gidip sana en küçük çiziği gösterirler.2 yil garanti degil mi
Bahane etmek için bir sebep bulurlar gidip sana en küçük çiziği gösterirler.2 yil garanti degil mi
Metal kasa artı samsung ve yazılım a56 çok daha iyi cihazŞuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında indirim olurmu sizce?
Bulsunlar thh basvurursun biraz zaman alir ama isin sonunda kazanirsin. Ben eski laptopu thh basvurdum parami aldim sonra kasa aldim suan gayet rahatimBahane etmek için bir sebep bulurlar gidip sana en küçük çiziği gösterirler.
Bütçe Varsa S24FE BakŞuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında indirim olurmu sizce?
Evet katiliyorum cogu kisi gormuyor ama cam ve alimunyum kasa olmasi cok buyuk arti sagliyor sarj konusunda sikinti cekmedim hic beni cok rahat idare ediyor. Ama cidden en buyuk artisi digerine gore malzemesi iyi olmasi kafam rahat.Metal kasa artı samsung ve yazılım a56 çok daha iyi cihaz
Yaz vaktinde denerim şansımı. Şuan yurtta kalıyorken falan yanımda 2. bir telefon yok. Umarım kabul olur o zaman.Bulsunlar thh basvurursun biraz zaman alir ama isin sonunda kazanirsin. Ben eski laptopu thh basvurdum parami aldim sonra kasa aldim suan gayet rahatim
UmarimYaz vaktinde denerim şansımı. Şuan yurtta kalıyorken falan yanımda 2. bir telefon yok. Umarım kabul olur o zaman.
Bende hala honordan yanayım. Nedense samsung gibi markalardan ürün alınca ürüne değilde isime para veriyormuşum gibi geliyor...Compare Honor 400 vs. Samsung Galaxy A56 - GSMArena.com
www.gsmarena.com
Burada kıyaslaması var. Bu siteye bakmadan almayın. Ben Honor 400 lüyüm. E-sim li olması da ayrı güzel. 12 gb ramli olanı o fiyatsa alınır.
Şuan çok pahalı, fiyatı a56 yı geçmiş. Ayrıca sırf batarya cihazı istiyorsan magic 8 lite var, bataryası büyük şarjı hızlı, hem de aşırı dayanıklı, tam kurye telefonu. Benim fikrimi sorarsan honor 400 alacak paraya çıktıysan bütçeni zorlayıp s24 fe al.Şuan en ucuzu hepsiburada satıcısı 23.999TL. Ptt avmde 22.780'e Grand Dağıtım diye bir yer satıyor honor türkiye garantili diyor ama sorun yaşarmıyım bilmiyorum. Şuan Redmi Note 12 Pro kullanıyorum ve çok yavaşlama var. Sizce bu telefondan Honor 400'e geçsem çok fark görür müyüm? Ve yakında indirim olurmu sizce?
Magic 8 Lite'a baktımda çok çirkinmiş ya. 12/256 Honor 400 A56'dan ucuz olduğu zaman alınabilirmi sizce? 22 civarınaŞuan çok pahalı, fiyatı a56 yı geçmiş. Ayrıca sırf batarya cihazı istiyorsan magic 8 lite var, bataryası büyük şarjı hızlı, hem de aşırı dayanıklı, tam kurye telefonu. Benim fikrimi sorarsan honor 400 alacak paraya çıktıysan bütçeni zorlayıp s24 fe al.
tablet gibi telefon ariyosa alirGalaxy A56 tavsiye ederim. Metal kasası var. Yazılımı ve işlemcisi çok daha iyi.
![]()
Samsung Galaxy A56 5G (256 GB)
Samsung Galaxy A56 5G SM-A566B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com