Ryzen 7 5700 toplama pc alınır mı

Reaksiyon skoru
1
İslemçi AMD Ryzen 7 5700 8 çekirdek.
Ekran kartı MSI GTX 1660 Super(RTX degil)
Anakart: MSI A520 m a Pro.
RAM: G.Skill 16 GB (1x16)
4 fanlı kasa.
Zoko çift fanlı kule tipi işlemci soğutucu.
600W PSU.
KTC 24 inç monitör.
Tarıma klavye ve mouse
İşlemci hariç bütün parçaların 24 ay garantisi var
27.000TL
F/P olarak iyi mi?
Ortalama kaç FPS veririr.
Valoran CS:GO Assetto Corsa ETS 2 GTA 5 oynayabilir miyim?

nerden buldunuz hocam sistemi fiyatı bence yüksek. fikrimi sorucak olursanız indirimli 5060 yada 9060lı kasaları takip edin 33 civarına sıfır alın kafanız rahat olur.

20-22K alınabilir ama 27K yüksek

nerden buldunuz hocam sistemi fiyatı bence yüksek. fikrimi sorucak olursanız indirimli 5060 yada 9060lı kasaları takip edin 33 civarına sıfır alın kafanız rahat olur.
Ben bunu alcam başka şansım yok kaç fps verir yeni oyunları oynatır mi onu soruyorum
Post automatically merged:

20-22K alınabilir ama 27K yüksek
Neye göre yüksek sıfır toplasam 30 bini geciyor

Ben bunu alcam başka şansım yok kaç fps verir yeni oyunları oynatır mi onu soruyorum

Neye göre yüksek sıfır toplasam 30 bini geciyor
sıfır toplarsan tabii ki fazla tutar am4 ölü yatırım artık o yüzden 2. el öneriyoruz ki bu paraya bence daha iyisi bulunabilir 2. elde. yok illa bunu alıcam dersende valo csde 300 fps civarı ortalama alırsın yaklaşık olarak fakat gta ve yeni yenil grafik odaklı oyunlarda anca 1080p de düşük yada orta ayarlarda akıcı şekilde oynatır diye tahmin ediyorum. detayları için ekran kartı ve işlemci modelini yazarsan youtubede birçok test videosu var onlara bakabilirsin.

İslemçi AMD Ryzen 7 5700 8 çekirdek.
Ekran kartı MSI GTX 1660 Super(RTX degil)
Anakart: MSI A520 m a Pro.
RAM: G.Skill 16 GB (1x16)
4 fanlı kasa.
Zoko çift fanlı kule tipi işlemci soğutucu.
600W PSU.
KTC 24 inç monitör.
Tarıma klavye ve mouse
İşlemci hariç bütün parçaların 24 ay garantisi var
27.000TL
F/P olarak iyi mi?
Ortalama kaç FPS veririr.
Valoran CS:GO Assetto Corsa ETS 2 GTA 5 oynayabilir miyim?
Bu kadar kazığını nereden buldunuz ben uğraşsam bulamam çünkü 😀

Bu kadar kazığını nereden buldunuz ben uğraşsam bulamam çünkü 😀
Çok mu komik sence ben burda bir şey soruyom herkes başka bir şey yazıyor biri mantıklı yazıyor biri alınmaz diyor biri başka al diyor

İkinci el aynı fiyata aynı daha iyi özelliği bulabilir misiniz

İkici el ama garantisi var aldığım mağaza veriyor garantiyi

bende bu fiyatın kazık olduğunu düşünüyorum

alınmaz

Çok mu komik sence ben burda bir şey soruyom herkes başka bir şey yazıyor biri mantıklı yazıyor biri alınmaz diyor biri başka al diyor

İkinci el aynı fiyata aynı daha iyi özelliği bulabilir misiniz

İkici el ama garantisi var aldığım mağaza veriyor garantiyi
öncelikle oynadığın oyunlarda valo ve cs var
bu oyunlarda yüksek fps değerleri almak istiyorsan daha yüksek l3 önbelleğe sahip işlemciye ihtiyacın var bu tarz oyunlarda fps büyük ölçüde işlemcideki l3 önbelleğine oranla artar
ben işlemcilerin l3 önbelleğini nerden öğrenicem diye sorarsan alacağın işlemciyi ve yanınada epey yaz tüm özelliklerini gösteriyor ordan karşılaştırma yaparsın
daha doğru olması için karşılaş tıracağın işlemcilerin oynanış vidyosu varmı yokmu diye bak youtube ye

örnek ryzen 5 5600 vs 7 5700
bunun haricinde bu fiyat bandında yani 25k ve üstü bir fiyatta ryzen 5 5600 ün altında bir işlemci olmamalı
ekran kartıda bana çok yetersiz geldi
bu fiyat bandında en kötü ihtimalle amd tarafında bi 6600 yada 5700xt olmalı
nvdia tarafında ise 3060 yada 2070s

Son düzenleme:
almanca klavyeden yazdığım dan dolayı yazım yanlışlarını görmezden gelirsen sevinirim :D

almanca klavyeden yazdığım dan dolayı yazım yanlışlarını görmezden gelirsen sevinirim :D
Sıkıntı değil amacım valorantta 400+fps almak değil 150 e yakın versin yeter saten profesyonel oyuncu değilim sadece zevk için oynuyorum ets 2 asettoda da fps çok bir önemi yok donma yapmasın yeter valorant ve cs go kaldırır di mi

L3 on belligi 16 mb trendyolda satilan i7 5 nesil olup 6mb on belleği yok bence 16 mb önbellek başlangıç için iyi diye düşünüyorum yanlış mıyım

Sıkıntı değil amacım valorantta 400+fps almak değil 150 e yakın versin yeter saten profesyonel oyuncu değilim sadece zevk için oynuyorum ets 2 asettoda da fps çok bir önemi yok donma yapmasın yeter valorant ve cs go kaldırır di mi

L3 on belligi 16 mb trendyolda satilan i7 5 nesil olup 6mb on belleği yok bence 16 mb önbellek başlangıç için iyi diye düşünüyorum yanlış mıyım
hocam her sistemin her malın bir satış fiyatı vardır ve doğru fiyatta her şey satılırda alınırda ama sen güncel bütçen ile çokdaha iyi , seni daha uzun götüre bilecek bir sistem toplamak yerine fazla verip daha kötü bir sistem almak kusra bakma ama cukkalamaya giriyor
fiyatını düşürürsen al

Başlangıç için iyi de ederi 15K sistemin sorun o. O paraları verince zaten sağlam sistemler alınıyor.

Geri