🔥İndirim Rampage Laptop Soğutucu 😱499₺ ( Dip Fiyat )

yakupblt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,549
Şu aletlerin gaming cihazlara gram faydası yok bence. Laptop standı alıp biraz altını kaldırsanız daha faydalı. Bunlar daha fanlara ters akım hava üflüyor. Zararlı deniyordu.

Şu aletlerin gaming cihazlara gram faydası yok bence. Laptop standı alıp biraz altını kaldırsanız daha faydalı. Bunlar daha fanlara ters akım hava üflüyor. Zararlı deniyordu.
Katılıyorum, basit bir standla hava giriş çıkışını açmak ve cihaz temizliği yapmak fazlasıyla yetiyor. Çok düz bir stand bile ortalama 10 derece kadar soğutuyor cihazı. Ayrıca fan sesi, gürültü vs yapmıyor.

memo fl08 etki ediyor
Soğutmaya etki etmesi için laptopun alt kapağında bakır bloklara etki edebilecek delikler olması lazım laptopun altında delik yoksa memoymuş rampageymiş hiçbir işe yaramaz

Katılıyorum, basit bir standla hava giriş çıkışını açmak ve cihaz temizliği yapmak fazlasıyla yetiyor. Çok düz bir stand bile ortalama 10 derece kadar soğutuyor cihazı. Ayrıca fan sesi, gürültü vs yapmıyor.
Bilimsel olarak fanları daha fazla tozlandırıp çok kısa sürede heatsink ızgaralarını tozlandırdığı doğru. Birkaç ay sonra soğutuculu halde stok halinden daha fazla ısınıyor laptop. Bu tarz ürünler daha çok fansız alüminyum kasalarda işe yarıyor. Diğer gaming cihazlarda altını kaldırıp hava akımını arttırmak yetiyor.

Konudaki ürünü bilmiyorum da IETS GT600 V2 var evde, Dell G16 7630'da kullanılıyor ve faydası var kesinlikle, şimdiye kadar da bir sorun yaratmadı laptopa. Bir de Dell G16 7630'da heatsink üst tarafa bakıyor, bundan dolayı daha az etkisi var soğutmaya ama zararını görmedim şimdiye kadar ses dışında. 2800 RPM'e kadar çıkabildiği için çok fazla ses yapabiliyor. Bunu aldığımız zaman Llano vardı benzer işi yapan. Şu anda daha ucuz alternatifler de çıkmış piyasada.

Zararı yok ama dediğiniz gibi laptopun içine çektiği havayı azaltıyor alt kasasız kullanımında mantıklı olur sadece ama o da baya sakıncalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,821
Son üye
Yunus12..
Geri