emek ettiğin için çok sağol resident evil serisini oynamayı düşünüyorum ama korku oyunu daha önce hiç oynamadım.resident evil serisi
evil within 1-2
doom 2016-eternal
wolfenstain the new order
gta 4-5
rdr2
rdr1
far cry 3-4
max payne serisi
hitman serisi
mafia serisi
assassin creed serisi
call of duty serisi
battlefield serisi
the last of us 1-2
mgs 5
wither 3
metro serisi
dying light 1-2-3
fallout serisi
crysis serisi
spiderman
god of war 2018/ragnarok
uncharted 4
days gone
mount and blade bannerlord
cyberpunk 2077
watch dogs 1-2
dead stranding
dark souls 1-2-3-elden ring-sekiro
control
jedi fallen order
alan wake
horizon zero dawn
horizon forbiden west
a way out 2 kişilik
a plague tale
batman arkham serisi
detroit becoma human
tomb raider serisi
şu tarz bi listem vardı uzun zaman önce kaydetmiştim, belki hoşuna gider bulursun içinden birşeyler
denedim ya ama çok hantal geliyor oyun bana nedense.mafia da oynayabilirsin çok güzel oyun
Plague tale oyna dümdüz hikaye seviyorsan sıkmazUncharted 4 oynayasım var oda fena oyun ama hikayeyi biliyorum.
re4 remake öneririm saf aksiyondur.emek ettiğin için çok sağol resident evil serisini oynamayı düşünüyorum ama korku oyunu daha önce hiç oynamadım.
korku çok kişisel ya ben hiç izlemem de oynamam daemek ettiğin için çok sağol resident evil serisini oynamayı düşünüyorum ama korku oyunu daha önce hiç oynamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedim ya ama çok hantal geliyor oyun bana nedense.
ya düz hikaye seviyorum ama o oyunda da sadece yürüyoruz diye biliyorum. aksiyon da lazım.Plague tale oyna dümdüz hikaye seviyorsan sıkmaz
resident evil serileri hakkında hiçbir bilgim yok leon kennedy ve ethan ı biliyorum oynama sıralarına bakıp o seriyede başlayabilirim.re4 remake öneririm saf aksiyondur.
bende bende ama şuan bi korkasım geliyorkorku çok kişisel ya ben hiç izlemem de oynamam da
banada lazım oyun ama fazla rdr gibi ağır ilerleyen değil daha bol dövüş kavgalı kaoslu lazım. ama zombi uzay silahları robotlar tarzı sevmiyorum. GOW tarzı olabilir ama elden ring fln oynadımkorku çok kişisel ya ben hiç izlemem de oynamam da
Sifu oynadın mı bakabilirsinbanada lazım oyun ama fazla rdr gibi ağır ilerleyen değil daha bol dövüş kavgalı kaoslu lazım. ama zombi uzay silahları robotlar tarzı sevmiyorum. GOW tarzı olabilir ama elden ring fln oynadım
aynısından yabanada lazım oyun ama fazla rdr gibi ağır ilerleyen değil daha bol dövüş kavgalı kaoslu lazım. ama zombi uzay silahları robotlar tarzı sevmiyorum. GOW tarzı olabilir ama elden ring fln oynadım
oynadım çıldırdım sildimSifu oynadın mı bakabilirsin
saf aksiyon oynarken çok keyif almıştım
niye çıldırdın ya güzel oyunduaynısından ya
oynadım çıldırdım sildim![]()