drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,805
5070ti 35 40 bin civarı olsa millet kapış kapış alır ama değil 9070xt nitro+ şuan 39204 TL tepe model ben şahsen onu tercih ederim tepe alacaksam fiyattan ötürü 5070ti almam misal
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir nevi bütçe neye yetiyorsa yapıştırıp geccenHahah adam zorla kendisini cezalandırttı..
Ya bebe muhabbetlerine gerek yok.
İki kart da iyidir.
Ben yılların Nvidia'cısı olarak, 50 serisi geldiğinde ortalığın saçmalamasını görünce, 9070xt de almayı düşündüğüm karttan 20 bin TL daha ucuz olunca, koşa koşa gidip onu aldım. Benzer muhabbete bakar. Arada hala saçma sapan bi fark varsa 9070xt alıp geçeceksiniz.
Ha ya da şu var, çok oynanılan vakit geçirilen oyunlarınıza bakacaksınız. FSR mı var DLSS mi var, her ikisi de mi var, hangisinin daha çok desteği var elinizdeki oyunlarda ona bakıp alın.
Bir sürü karşılaştırma gördük, yok birinin görüntüsü bilmemne imiş, öbürü şöyle imiş.
Hikaye.
4K kocaman ekranda oynuyorum, sırasıyla 2070, 3060, 3070 kullandım öncesinde, bu kartlardan sonrasında 4K monitöre geçtim, AMD 5700x3d işlemci ile devam ettim. Hiç de olumsuz bi durumla karşılaşmadım. Bunları özellikle belirteyim. Ne işinize geliyorsa basın geçin. Bu kadar basit.