🔥İndirim 🔥Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 60W Şarj Kablosu 122 TL🔥

@Mindustry öyle boşuna gülme emojisi atma markası bilinmeyen ürünleri insanlara tavsiye etme
Baseus Glimmer kablo ile birlikte bu kabloyu aldım. kalite ve güç açısından test edip karşılaştırdım. Fiyat performans bulduğum için paylaştım. Bilindik markalardan da konuya ekledim. Bomboş yorumlarınla konuyu kirletmez misin?
1000019041.webp

alınmaz bilinmedik marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe ne kadar hocam ben önermem masrkası belli değil

bu var fiyatı bana yüksek geldi çin kapanmadan ugreenden almışitım ekranlı 100 yqada 120w kabloyu 30tl ye şuan artık hayal oldu ama ürün bendeki güzeldi ara ara powerbank şarj etmek için vs kullanıyorum gayet kaliteli

birde bu var ama dirençleri vs nasıl bilemem
Bu baseus Xiaomi hızlı şarj destekliyor mu 67w acaba. Telefon bu kabloları nasıl anlıyor ki

Bu baseus Xiaomi hızlı şarj destekliyor mu 67w acaba. Telefon bu kabloları nasıl anlıyor ki
kablonun xiaominin şarj protokolünü(yanlış yazmış olabilirim) bilmesi lazım çünkü arkadaşım samsungda yaşamıştı hızlı şarj ibaresi orijanilinde çıkarken aynı gücü destekleyen bilindik bir markada o desteği verememişti araştırmak lazım

kablonun xiaominin şarj protokolünü(yanlış yazmış olabilirim) bilmesi lazım çünkü arkadaşım samsungda yaşamıştı hızlı şarj ibaresi orijanilinde çıkarken aynı gücü destekleyen bilindik bir markada o desteği verememişti araştırmak lazım
Bu kablo kumarına son gelmesi lazım. Avrupa denetlese keşke. En çok kablo çöpe gitme sebebi budur bence

Bu kablo kumarına son gelmesi lazım. Avrupa denetlese keşke. En çok kablo çöpe gitme sebebi budur bence
örneğin apple da MFİ sertifikası var buda apple ın şarj protokolüne uyuyar anlamında ama android tarafında bu yok diye biliyorum

3A üzeri ve genellikle 100W/5A akım taşıma kapasitesine sahip kablolarda E-Mark tanımlama çipi oluyor. Bu çip şarj aletine 5A akım kapasitesine sahip olduğunu bildiren bir sinyal gönderir. Xiaomi, Huawei gibi Çinli firmalar bu çiplerdeki donanım veya yazılımı kendilerine has protokollerine göre modifiye eder. Bu yüzden standart USB PD 100W kablolar Xiaomi ile uyumsuz oluyor.

100W-E-MARK-Chip-Type-C-3-1-Gen-2-USB-C-Male-Connector-10000-15000-Times-Durability-for-USB-Cable.webp

https://www.epey.com/sarj-kablosu/xiaomi-6a-braided-usb-c-to-usb-c-2-m.html 2m olarak ayrı kablo getirmişler

3A üzeri ve genellikle 100W/5A akım taşıma kapasitesine sahip kablolarda E-Mark tanımlama çipi oluyor. Bu çip şarj aletine 5A akım kapasitesine sahip olduğunu bildiren bir sinyal gönderir. Xiaomi, Huawei gibi Çinli firmalar bu çiplerdeki donanım veya yazılımı kendilerine has protokollerine göre modifiye eder. Bu yüzden standart USB PD 100W kablolar Xiaomi ile uyumsuz oluyor.

100W-E-MARK-Chip-Type-C-3-1-Gen-2-USB-C-Male-Connector-10000-15000-Times-Durability-for-USB-Cable.webp
Temuda 6A olarak 2m Xiaomi kablosu satılıyordu ancak type c değillerdi

Son düzenleme:

Yakışmadı xiaomi, yok mu fakir dostu xiaomi alternatifi bir marka ondan alak telefonu sonraki sefere. Poco telefonuma bi türlü 2 metre hızlı şarj bulamadim. Baseus silky beyaz 2 metre 100w aldım yarın gelecek bende de watt ölçü cihazı var sonuçları atarım buraya

Son düzenleme:
Yakışmadı xiaomi, yok mu fakir dostu xiaomi alternatifi bir marka ondan alak telefonu sonraki sefere
Hocam Xiaomi 67W adaptörünü inceledim. Standart USB PD ve PPS protokollerini modifiye etmişler. USB PD protokolü CC hattından haberleşir. Strandart USB 2.0 Type A to Type C kabloda USB-A portu G, D-, D+, V olmak üzere dört pinli. Xiaomi sırf şarj aletini type C yapmamak için Usb A portunun ön orta kısmına CC hattı için ekstra pin eklemiş.

4f063166f89a1390091410984a38edb3

Son düzenleme:
Hocam Xiaomi 67W adaptörünü inceledim. Standart USB PD ve PPS protokollerini modifiye etmişler. USB PD protokolü CC hattından haberleşir. Strandart USB 2.0 Type A to Type C kabloda USB-A portu G, D-, D+, V olmak üzere dört pinli. Xiaomi sırf şarj aletini type C yapmamak için Usb A portunun orta arka kısmına CC hattı için ekstra pin eklemiş.
Diğer cihazlar için 65w sabit veriyor

Hocam Xiaomi 67W adaptörünü inceledim. Standart USB PD ve PPS protokollerini modifiye etmişler. USB PD protokolü CC hattından haberleşir. Strandart USB 2.0 Type A to Type C kabloda USB-A portu G, D-, D+, V olmak üzere dört pinli. Xiaomi sırf şarj aletini type C yapmamak için Usb A portunun ön orta kısmına CC hattı için ekstra pin eklemiş.
210w versiyonu type c Xiaomi adaptöründe

Yakışmadı xiaomi, yok mu fakir dostu xiaomi alternatifi bir marka ondan alak telefonu sonraki sefere. Poco telefonuma bi türlü 2 metre hızlı şarj bulamadim. Baseus silky beyaz 2 metre 100w aldım yarın gelecek bende de watt ölçü cihazı var sonuçları atarım buraya
Baseus senin telefonunu desteklemiyor en uygun 2 metre kablo şuanda 849 TL ama bu seferde type c adaptörün yok

Son düzenleme:

Bende Temu'dan ölçüm cihazı almıştım. Sadece harcanan değerleri gösteriyor sizinkisi gibi.
4 gün önce finirsi nb58 aldım. Onun daha çok özelliği var. Kablolardam geçen ohmları felan ölçüyor ve hangi şarj tiplerini felan görebiliyorsun. Bende yeni yeni kurcalıyorum aslında daha bir çok özelliği var. Yani asıl demek istediğim sanırım kablolarda sadece watt ve ampere bakmamak lazım. Temudan kaliteli güzel kablo almıştım meğer usb2 destekliyormuş sadece :D

1772830986539.webp

Ugreen 140w adaptörde şu özellikleri buldu :
1772831035221.webp

Temu'dan aldığum baesus marka typc kablo. Buda usb2.0 diyor.
1772831079289.webp

Buda yine temudan kaliteli olarak aldığım kablo. Usb2.0 diyor ama 50V kadar dayanıyormuş. Ben bunu kalem havyada kullanıyorum.
1772831146457.webp

Yabancı kaynakları izliyorum. Adamlar kabloyu test ettiğimde Usb 3,0 felan çıkıyor. Kalın pahalı kablolar. Onlardan olsa test ederdik :). Aldığımız ürünlerin içinden çıkan kabloları cihaz görmüyor bile. Onlar sadece şarj için dandik kablolalar belli.

Bende Temu'dan ölçüm cihazı almıştım. Sadece harcanan değerleri gösteriyor sizinkisi gibi.
4 gün önce finirsi nb58 aldım. Onun daha çok özelliği var. Kablolardam geçen ohmları felan ölçüyor ve hangi şarj tiplerini felan görebiliyorsun. Bende yeni yeni kurcalıyorum aslında daha bir çok özelliği var. Yani asıl demek istediğim sanırım kablolarda sadece watt ve ampere bakmamak lazım. Temudan kaliteli güzel kablo almıştım meğer usb2 destekliyormuş sadece :D

Alıntıyı görüntüle

Ugreen 140w adaptörde şu özellikleri buldu :
Alıntıyı görüntüle

Temu'dan aldığum baesus marka typc kablo. Buda usb2.0 diyor.
Alıntıyı görüntüle

Buda yine temudan kaliteli olarak aldığım kablo. Usb2.0 diyor ama 50V kadar dayanıyormuş. Ben bunu kalem havyada kullanıyorum.
Alıntıyı görüntüle

Yabancı kaynakları izliyorum. Adamlar kabloyu test ettiğimde Usb 3,0 felan çıkıyor. Kalın pahalı kablolar. Onlardan olsa test ederdik :). Aldığımız ürünlerin içinden çıkan kabloları cihaz görmüyor bile. Onlar sadece şarj için dandik kablolalar belli.

Sizin dediğiniz kablo bu yüksek hızlı veriyi görüntü aktarımini 240w şarj filan destekliyor

Xiaomi için istemiyorum diyenler için https://amzn.eu/d/00X7THeL bu kablo kaliteli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri