Cagdas5389
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,012
şu tarz bir bıçağı alıp 1 hafta 1 ay kullanıp geri satmayı düşünüyorum, bu siteyi kullanan varsa benim bunu satıpta hesabıma çekene kadar ne kadar zarara uğrarım?
bana total işlemler lazımortalama %3 alıyor zaten satışa çıkardığında kaç alacağını gösteriyor oradan bak
%2 falanda öyle kesiyor diye biliyorum yazıyordur bi yerde zatenbana total işlemler lazım
satış
parayı çekme
2Alıntıyı görüntüle
şu tarz bir bıçağı alıp 1 hafta 1 ay kullanıp geri satmayı düşünüyorum, bu siteyi kullanan varsa benim bunu satıpta hesabıma çekene kadar ne kadar zarara uğrarım?
tüm her şey çıktıktan sonra sadece %2 kaybım mı oluyor (parayı yatırmak-bıçağı almak-satmak-parayı çekmek)
alış ve satışda ayrı ayrı ödeniyortüm her şey çıktıktan sonra sadece %2 kaybım mı oluyor (parayı yatırmak-bıçağı almak-satmak-parayı çekmek)
parayı yatırırken kartla yatırırsan yüzde 3 usdc ile yüzde 1 alıyor satarken de yüzde 2 kesiyor bankaya çekerken de yüzde 3 kesiyortüm her şey çıktıktan sonra sadece %2 kaybım mı oluyor (parayı yatırmak-bıçağı almak-satmak-parayı çekmek)
Alıntıyı görüntüle