Csfloat'ta alacağım bıçakta site ne kadar komisyon keser

Cagdas5389

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,012
1772831526609.webp

şu tarz bir bıçağı alıp 1 hafta 1 ay kullanıp geri satmayı düşünüyorum, bu siteyi kullanan varsa benim bunu satıpta hesabıma çekene kadar ne kadar zarara uğrarım?

bende yeni sattım, 8 gün sonra vericek parayı bakalım komisyon ne olcak

ortalama %3 alıyor zaten satışa çıkardığında kaç alacağını gösteriyor oradan bak

çok bir zarara uğramazsın yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana total işlemler lazım
satış
parayı çekme
%2 falanda öyle kesiyor diye biliyorum yazıyordur bi yerde zaten

tüm her şey çıktıktan sonra sadece %2 kaybım mı oluyor (parayı yatırmak-bıçağı almak-satmak-parayı çekmek)
parayı yatırırken kartla yatırırsan yüzde 3 usdc ile yüzde 1 alıyor satarken de yüzde 2 kesiyor bankaya çekerken de yüzde 3 kesiyor

kartla 5000 yatırmak istersen 5150 ödersin 5000e geri satarsan 4900 kalır bankaya çekersen de 4750 gibi çekersin 400 lira zararın olur yani aldığın fiyata satarsan

kısacası biraz da uyguna denk getirirsen çok bir zararın olmaz buy order at uygun fiyata ya da teklif at millete

Alıntıyı görüntüle
şu tarz bir bıçağı alıp 1 hafta 1 ay kullanıp geri satmayı düşünüyorum, bu siteyi kullanan varsa benim bunu satıpta hesabıma çekene kadar ne kadar zarara uğrarım?
IMG_5333.webp

Benen böyle bi komisyon aldı

Not: ürünü 80 dolara sattım, 78.40 dolar bana kalan bakiye, çekim ücretinide yukarıda görüyorsunuz

Ayrıca ürünü sattıktan 8 gün 12 saat sonra çekim yapabiliyorsunuz, paranın gelmesi ortalama 3 iş günü sürüyormuş (ilk defa çekim yapıyom, az önce talimat verdim bakalım ne zaman gelicek para)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,227
Üyeler
189,809
Son üye
mustafa_hakan
Geri