Yardım RX 9070XT, RYZEN 7 7800X3D hangi psu alınır.

meriyan

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
7000
Merhabalar sistemimi montajladım aldığım psu ekran kartına 6+2(8 pin) olacak şekilde 2 kablo sağlıyor. Anakarttan bir defa bios görüntüsü aldım ram expo açtım sonrasında kaydedip çıktım ve daha sonrasında pc açtığımda kapandı açtığımda kapandı kendi kendine ve bios reset attım CMOS pilini çıkarttım. Sonrasında anakarttan hiç görüntü alamadım sadece siyah ekran. Bu sorun ne ile alakalı olabilir.

Sistem:
AMD Ryzen 7 7800x3D
Gigabyte Radeon RX 9070XT
Gigabyte B650M S2H Anakart
XPG LANCER BLADE 16GB DDR5 6000Mhz
Lexar NM610 PRO 1TB M.2 SSD
MSI MAG A850GN PSU
Gamebooster Prime 240mm Beyaz Sıvı Soğutucu

Sorunumu çözebilirseniz çok sevinirim.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    762.9 KB · Hit: 39
Merhaba, güncel PSUlara eski nesil girişe sahip ekran kartları takmaya çalışınca maalesef bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Ekran kartı kutusundan yeni nesil girişi eski nesile çeviren dönüştürücü kablo çıkmadı mı?

3. 8 pini takmadan görüntü alabildiğine şükret dostum kimisi hiç açmıyor örneğin 3090 2 tanesini doldur birini boş tak çalışmaz açmaz pc yi

3. 8 pini takmadan görüntü alabildiğine şükret dostum kimisi hiç açmıyor örneğin 3090 2 tanesini doldur birini boş tak çalışmaz açmaz pc yi
Bunu bi kaç arkadaşım daha söyledi Corsair RM850e psuyu sipariş ettim sanırsam uyumlu ben yanlış psu tercih etmişim. Pazartesi günü gelecek. Elimdeki psu iade için talep oluşturdum iade onaylanmazsa belki forumda piyasa fiyatının biraz altından elden çıkartabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, güncel PSUlara eski nesil girişe sahip ekran kartları takmaya çalışınca maalesef bu tarz durumlar yaşanabiliyor. Ekran kartı kutusundan yeni nesil girişi eski nesile çeviren dönüştürücü kablo çıkmadı mı?
Malesef çıkmadı bende bu sebeple yeni psu sipariş ettim

Bunu bi kaç arkadaşım daha söyledi Corsair RM850e psuyu sipariş ettim sanırsam uyumlu ben yanlış psu tercih etmişim. Pazartesi günü gelecek. Elimdeki psu iade için talep oluşturdum iade onaylanmazsa belki forumda piyasa fiyatının biraz altından elden çıkartabilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Malesef çıkmadı bende bu sebeple yeni psu sipariş ettim
Sitesinde 2 tane y kablo çıkıyor diyor. Nasıl yetmedi ki?

Geri