O11 Dynamic Flow Mini V2 Beyaz Bilgisayar Kasası 4999tl pckolik

Beklediğim modeldi bir adet aldım, teşekkürler

Bu kasaya atx anakartlar uyuyor demi? MSI MPG B650 Carbon Wi-Fi bu anakart uyuyor mu?

Bir ihtimal satış temsilcisi de siz yazsanızda açıklama detaylarında fansız yazmasını, o da oradan bakıp cevap veriyordur.
Özel üretim fanları olmayan bir ürün getirmemişlerdir herhalde. Zaten "Flow" kelimesi oradan geliyor.
Fansız versiyon özel üretim değil ki satılıyor aylardır her yerde, bana kalırsa da bu flow versiyon

onun adında Flow yazmıyor zaten. O zaman o şekilde ilan başlığı olurdu demek istiyorum.
Stok Kodu: G99-O11DMIV2FW-00

Bu kod zaten FLOW a ait.
Beyler başlıkta flow yazdığını ve bunun fanlı versiyon olduğunu ben de biliyorum açıklamada fansız yazdığı için dikkatli olun dedim sadece. Müşteri temsilcisi de fansız demişti zamanında aynısına.

Beyler başlıkta flow yazdığını ve bunun fanlı versiyon olduğunu ben de biliyorum açıklamada fansız yazdığı için dikkatli olun dedim sadece. Müşteri temsilcisi de fansız demişti zamanında aynısına.
Tamam genel olarak biz de diyoruz ki;

1 - Sana verilen cevabın temsilci de bizim gibi açıklamadan okuyarak cevap vermiş olmasıdır.
2- Fanlı model zaten FLOW olanı.

Yani özetle Flow yani fanlı gelmesi gerekir. Gelmiyorsa Flow modeli değil düz modelidir. İade sebebi olur.

Hepimiz aynı yolda aynı düşüncedeyiz.

kasa ufak tatlı güzel görüntüye sahip ama soğutma olarak zayıf kalıyor yine de al benisi var.

kasa ufak tatlı güzel görüntüye sahip ama soğutma olarak zayıf kalıyor yine de al benisi var.
Kasa pek ufak değil ama kompakt. Soğutması da bugüne kadar aldığım en iyi hava akışına sahip kasa. Anakartın iyiyse işlemciyi, mosfetleri, ekran kartını ayrı ayrı çok iyi soğutabiliyorsun bu sayede ses kontrolü çok rahat oluyor.

Güzel, kompakt hissettiriyor ama boş hali bile eşşek ölüsü gibi ağır.(ağır ve sağlam olduğu için güçlü fanların yaratacağı titreşime dayanır) Lian li ga trinity performans 360mm kastırarak zorlayarak sığıyor(normalde sığmıyor, ne olurdu kasayı yarım santim daha geniş yapsalar). Güç tuşu biraz daha belirgin hissiyat verebilirdi. Ön, yan ve arka panel ayrı ayrı sökülebildiği için rahat. çıkan vida kutusu kullanıcıyı düşünülmüş hissettiriyor. Normalde kasada radyotör fanlarını kullanırdım ama eski kasaya göre pik sıcaklık daha düşük olduğu için kendi fanları ile bıraktım. anakart ve psu boyutlarına takılmadan kullanılabiliyor. usb girişleri için toz kapakları da olsa iyi olurdu.

beyaz toplayacaksan evet bence dunyadakı en ıyı gozuken kaasa bu
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama şahsi kanaatim bunun çok daha güzel bir kasa olduğu yönünde. Bende 100r pz modeli var, her ikisi de gayet güzel.
Not: Üstelik peşine 9 taksidi de varmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi
Geri