Soğutma olarak neye göre zayıf hocam? kaynak var mı?
Kasa pek ufak değil ama kompakt. Soğutması da bugüne kadar aldığım en iyi hava akışına sahip kasa. Anakartın iyiyse işlemciyi, mosfetleri, ekran kartını ayrı ayrı çok iyi soğutabiliyorsun bu sayede ses kontrolü çok rahat oluyor.
Böyle testlerin hiçbir anlamı yok çünkü eşit olsun diye ek fan takmıyorlar ve tek model cpu soğutucu kullanıyorlar. Parçalar kimi kasalara daha uygun oluyor kimisine uymuyor mesela attığın sitede bu kasaya hiç uymayan bir cpu cooler kullanılmış bu haliyle 3 fanlı 1500 liralık kalitesiz mesh kasa bile daha iyi sonuç verir hava vertikal aktığı için. Bu kasayı alıyorsan üstüne de 3 tane ayrı fan alacaksın ki cpu ve mosfetler buz gibi çalışsın yanına da çift kule hava soğutma takıcaksın. Alttaki 3 adet fan tamamen gpu yu soğutmak için, cpu ya hiçbir katkıları yok. Kasa alıcaksan her kasaya özel konfigurasyon yapıcaksın anca o halleriyle kıyaslarsın bu daha iyi bu daha kötü dersin anlarım.birçok site inceleme mevcut videolar bakın abartılıcak bir soğutmaya sahip değil öyle uçuk kaçık bir soğutma yok.![]()
Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Review
The successor of the smallest Lian Li O11 Dynamic has finally arrived after nearly five years, in the form of the O11D Mini V2. Coming in at nearly the same exterior dimensions as the original, the chassis has been completely revamped inside and out, making for a compelling compact fish tank...www.techpowerup.com
Görüntü olarak güzel kasa ama pek benlik değil fiyatına göre performans olarak zayıf kalıyor birçok kasayı alıp kullandım için beni sarmadı herkesin düşüncesi kendine ama iyi bir soğutma sistemi olan kasayla. karsilastiralamaz.
Max ederi 3.5 veya 4 olması lazım.
Dostum keşke incelemeyi düzgünce inceleseydin oradaki model düz V2 yani fansız gelen model ve TPU incelemede hiç fan kullanılmadığını yani kasanın kutudan çıktığı gibi incelendiğini belirtiyor.birçok site inceleme mevcut videolar bakın abartılıcak bir soğutmaya sahip değil öyle uçuk kaçık bir soğutma yok.![]()
Lian Li O11 Dynamic Mini V2 Review
The successor of the smallest Lian Li O11 Dynamic has finally arrived after nearly five years, in the form of the O11D Mini V2. Coming in at nearly the same exterior dimensions as the original, the chassis has been completely revamped inside and out, making for a compelling compact fish tank...www.techpowerup.com
Görüntü olarak güzel kasa ama pek benlik değil fiyatına göre performans olarak zayıf kalıyor birçok kasayı alıp kullandım için beni sarmadı herkesin düşüncesi kendine ama iyi bir soğutma sistemi olan kasayla. karsilastiralamaz.
Max ederi 3.5 veya 4 olması lazım.
Fansız incelemişler, kutudan çıktığı gibi.Böyle testlerin hiçbir anlamı yok çünkü eşit olsun diye ek fan takmıyorlar ve tek model cpu soğutucu kullanıyorlar. Parçalar kimi kasalara daha uygun oluyor kimisine uymuyor mesela attığın sitede bu kasaya hiç uymayan bir cpu cooler kullanılmış bu haliyle 3 fanlı 1500 liralık kalitesiz mesh kasa bile daha iyi sonuç verir hava vertikal aktığı için. Bu kasayı alıyorsan üstüne de 3 tane ayrı fan alacaksın ki cpu ve mosfetler buz gibi çalışsın yanına da çift kule hava soğutma takıcaksın. Alttaki 3 adet fan tamamen gpu yu soğutmak için, cpu ya hiçbir katkıları yok. Kasa alıcaksan her kasaya özel konfigurasyon yapıcaksın anca o halleriyle kıyaslarsın bu daha iyi bu daha kötü dersin anlarım.
Kullandıkları cpu soğutucu da bu, bu konfigürasyonda buna hava adam gibi gelmez bile bu kasadaDostum keşke incelemeyi düzgünce inceleseydin oradaki model düz V2 yani fansız gelen model ve TPU incelemede hiç fan kullanılmadığını yani kasanın kutudan çıktığı gibi incelendiğini belirtiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fansız incelemişler, kutudan çıktığı gibi.
Zaten lian li kendi sitesinde aynı gürültü seviyesinde lancool 207 den daha iyi soğutmaya sahip olduğunu belirtmiş özellikle GPU sıcaklıklarında 207 den 3 derece daha serin sonuçlar almışlar ki lancool 207 gayet iyi hava akışı sunan bir kasa.Kullandıkları cpu soğutucu da bu, bu konfigürasyonda buna hava adam gibi gelmez bile bu kasada
Alıntıyı görüntüle
9 fan kafa ütülemiyor mu hocam? bir de bu 9 fanı nereden kontrol ediyorsun?
Hiç duymuyorum bile. Anakarttan kontrol ediyorum9 fan kafa ütülemiyor mu hocam? bir de bu 9 fanı nereden kontrol ediyorsun?