O11 Dynamic Flow Mini V2 Beyaz Bilgisayar Kasası 4999tl pckolik

Bu kasayı alsam nasıl bir sistem önerirsin dedim GPT'ye bunları söyledi uyumlu olur mu kasayla ve hazır sistemlerden daha mı iyi olur

AMD Ryzen 5 7500F
Sapphire Radeon RX 9060 XT Pulse 16GB
Gigabyte B650M S2H AM5
TwinMOS 32GB DDR5 5600MHz
MSI Spatium M480 Pro 1TB NVMe
Cooler Master G Gold V2 750W

Soğutma olarak neye göre zayıf hocam? kaynak var mı?
Kasa pek ufak değil ama kompakt. Soğutması da bugüne kadar aldığım en iyi hava akışına sahip kasa. Anakartın iyiyse işlemciyi, mosfetleri, ekran kartını ayrı ayrı çok iyi soğutabiliyorsun bu sayede ses kontrolü çok rahat oluyor.
birçok site inceleme mevcut videolar bakın abartılıcak bir soğutmaya sahip değil öyle uçuk kaçık bir soğutma yok.
Görüntü olarak güzel kasa ama pek benlik değil fiyatına göre performans olarak zayıf kalıyor birçok kasayı alıp kullandım için beni sarmadı herkesin düşüncesi kendine ama iyi bir soğutma sistemi olan kasayla. karsilastiralamaz.
Max ederi 3.5 veya 4 olması lazım.

Son düzenleme:
birçok site inceleme mevcut videolar bakın abartılıcak bir soğutmaya sahip değil öyle uçuk kaçık bir soğutma yok.
Görüntü olarak güzel kasa ama pek benlik değil fiyatına göre performans olarak zayıf kalıyor birçok kasayı alıp kullandım için beni sarmadı herkesin düşüncesi kendine ama iyi bir soğutma sistemi olan kasayla. karsilastiralamaz.
Böyle testlerin hiçbir anlamı yok çünkü eşit olsun diye ek fan takmıyorlar ve tek model cpu soğutucu kullanıyorlar. Parçalar kimi kasalara daha uygun oluyor kimisine uymuyor mesela attığın sitede bu kasaya hiç uymayan bir cpu cooler kullanılmış bu haliyle 3 fanlı 1500 liralık kalitesiz mesh kasa bile daha iyi sonuç verir hava vertikal aktığı için. Bu kasayı alıyorsan üstüne de 3 tane ayrı fan alacaksın ki cpu ve mosfetler buz gibi çalışsın yanına da çift kule hava soğutma takıcaksın. Alttaki 3 adet fan tamamen gpu yu soğutmak için, cpu ya hiçbir katkıları yok. Kasa alıcaksan her kasaya özel konfigurasyon yapıcaksın anca o halleriyle kıyaslarsın bu daha iyi bu daha kötü dersin anlarım.

Dostum keşke incelemeyi düzgünce inceleseydin oradaki model düz V2 yani fansız gelen model ve TPU incelemede hiç fan kullanılmadığını yani kasanın kutudan çıktığı gibi incelendiğini belirtiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle testlerin hiçbir anlamı yok çünkü eşit olsun diye ek fan takmıyorlar ve tek model cpu soğutucu kullanıyorlar. Parçalar kimi kasalara daha uygun oluyor kimisine uymuyor mesela attığın sitede bu kasaya hiç uymayan bir cpu cooler kullanılmış bu haliyle 3 fanlı 1500 liralık kalitesiz mesh kasa bile daha iyi sonuç verir hava vertikal aktığı için. Bu kasayı alıyorsan üstüne de 3 tane ayrı fan alacaksın ki cpu ve mosfetler buz gibi çalışsın yanına da çift kule hava soğutma takıcaksın. Alttaki 3 adet fan tamamen gpu yu soğutmak için, cpu ya hiçbir katkıları yok. Kasa alıcaksan her kasaya özel konfigurasyon yapıcaksın anca o halleriyle kıyaslarsın bu daha iyi bu daha kötü dersin anlarım.
Fansız incelemişler, kutudan çıktığı gibi.

Dostum keşke incelemeyi düzgünce inceleseydin oradaki model düz V2 yani fansız gelen model ve TPU incelemede hiç fan kullanılmadığını yani kasanın kutudan çıktığı gibi incelendiğini belirtiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fansız incelemişler, kutudan çıktığı gibi.
Kullandıkları cpu soğutucu da bu, bu konfigürasyonda buna hava adam gibi gelmez bile bu kasada :)
1772894236822.webp

Kullandıkları cpu soğutucu da bu, bu konfigürasyonda buna hava adam gibi gelmez bile bu kasada :)
Alıntıyı görüntüle
Zaten lian li kendi sitesinde aynı gürültü seviyesinde lancool 207 den daha iyi soğutmaya sahip olduğunu belirtmiş özellikle GPU sıcaklıklarında 207 den 3 derece daha serin sonuçlar almışlar ki lancool 207 gayet iyi hava akışı sunan bir kasa.

Son düzenleme:
Çok güzel kasa tavsiye ederim ben fanları söktüm yerine asiahorse taktım😅

CA642AC2-B17E-452F-A026-DEC54C3370EC.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,829
Üyeler
189,736
Son üye
canbozokresmi