1660ti 6 gb monster çok ısınıyor gibi ne yapabilirim?

heysamed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
317
değerler bu şekilde tepe değer 102 ort 92 lerde geziyor furkmark da... laptop model

Tulpar T5 V19.1 15,6"

ne önerirsiniz agalar? termal macunları kendim halledebilir miyim sorun macunlardan kaynaklı mı ve stabil kaç olmalı bu sıcaklık? arkadastan ucuza aldım laptobu sıfır gibi hiç görsel kusuru yok.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-03-07 at 18.45.49 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-03-07 at 18.45.49 (1).webp
    224.8 KB · Hit: 29
Çok yüksek sicaklik macun bakımı yapildiktan sonra test edilmeli

Sıcaklığın sebebi termal bakımının gelmesi. Faz değişimli pad ve vramler için thermal putty öneririm

Sıcaklığın sebebi termal bakımının gelmesi. Faz değişimli pad ve vramler için thermal putty öneririm
hocam bu dedıgınız ıslemler hem pahalı hem gayret ısteyen seyler monstere gondersem onlar halleder mı acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok yüksek sicaklik macun bakımı yapildiktan sonra test edilmeli
hangı macun onerırsınız

ucuz yollu yapabılecegım seyler var mı

Artic mx4

hocam bu dedıgınız ıslemler hem pahalı hem gayret ısteyen seyler monstere gondersem onlar halleder mı acaba?

hangı macun onerırsınız

3 ayda bir mx 4 ile değiştirebilirsin birkaç sene kalıcı olması için benim dediğim gibi faz değişimli pad kullanmanız lazım

hangı macun onerırsınız

Monstere gönder yapsın ömür boyu ücretsiz bakım demiyor muydu adamlar zaten? Çevremde kullananlar senede bir yolluyordu düzenli bakım için.

Monstere gönder yapsın ömür boyu ücretsiz bakım demiyor muydu adamlar zaten? Çevremde kullananlar senede bir yolluyordu düzenli bakım için.
mx 4 tarzı macun sürüp gönderiyorlar

mx 4 tarzı macun sürüp gönderiyorlar
İçini temizleyip macun yeniliyorlar çok ekstrem bir durum yoksa ki bu da yeterli zaten, ben olsam açar kendim yaparım keyifli geldiği için ve kargoyla uğraşmamak için ama herkes bu işlemleri yapmayı bilmek zorunda değil işte Monster güzel çözüm sunmuş o anlamda 😀

İçini temizleyip macun yeniliyorlar çok ekstrem bir durum yoksa ki bu da yeterli zaten, ben olsam açar kendim yaparım keyifli geldiği için ve kargoyla uğraşmamak için ama herkes bu işlemleri yapmayı bilmek zorunda değil işte Monster güzel çözüm sunmuş o anlamda 😀
gondermesı ayrı dert beklemesı ayrı dert alıp kendım surerım ama usttekı arkadasın dedıgı yontemı ılk defa duydum faz degısımlı pad

Geçen sene gerçekten iyi iş yapıyorlardı çok kaliteli malzeme kullanmasalarda 1 günde temizleyip gönderiyorlardI. Şimdi öyle mi bilmiyorum eskisi gibi laptop satışları çok değil.

Geri