Ezik Teneke İadelerini Satıyorlar Galiba
önemi yok bedava fiyatEzik Teneke İadelerini Satıyorlar Galiba![]()
valla hala hazırlanma aşamasındaHadi bilindik siteler olsa bir parça gelme ihtimali varda pttawm de hiç yok
Onu sistem otomatik atıyor zatenvalla hala hazırlanma aşamasında
evet biliyorum satıcı fiyatı değişip iptal etmedi ya o anlamda dedimOnu sistem otomatik atıyor zaten
baba böyle bir çok olay yaşadım ve gram yardımcı olmuyor tüketici heyet umarım senin yararına olurGeçenlerde PttAVM’den bir tansiyon aleti aldım. Üründe %40 indirim vardı. Daha sonra siparişi “fiyat hatası” gerekçesiyle iptal ettiler ve bu şekilde bir e-posta gönderdiler. Hem satıcıya hem de pazar yerine sordum; ikisi de sorumluluğu birbirine attı. Ben de TüBİS üzerinden başvurumu yaptım, sonucunu bekliyoruz. İndirim oranı makul olmasına rağmen bir yandan “fiyat hatası”, bir yandan “stok yok”, bir yandan da “pazar yeri iptal etti” gibi birden fazla gerekçe öne sürülünce açıkçası güven vermedi. Böyle durumlarda hakkımı ararım. Bakalım tüketici gerçekten ne kadar korunuyor.
Tam olarak nasıl sonuçlandı hocam sizin girişimler, heyet nasıl bir sonuçla dönüş yaptı bilgilendirirseniz sevinirim.baba böyle bir çok olay yaşadım ve gram yardımcı olmuyor tüketici heyet umarım senin yararına olur
fiyat hatası diye hepsi reddedildi hocam. yani indirim büyük oranda olduğu için diyip hepsi iptal oldu şayet öyle olmayanlar da vardı uğraşmaya değer mi bilmiyorumTam olarak nasıl sonuçlandı hocam sizin girişimler, heyet nasıl bir sonuçla dönüş yaptı bilgilendirirseniz sevinirim.