En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

Ilerlemeniz çok güzel. Ilerde bilgisayar almak için akakace veisare değil de bu siteyi kullanırız umarım

Güzel olmuş hocam hayırlı olsun

firmalardan xml'mi alıyorsun hocam? yani ürünler xml ile mi akıyor? ayrıca gaming.gen ve amazondan sponsorluk var galiba çok sevindim senin adına başarılarının devamını dilerim

firmalardan xml'mi alıyorsun hocam? yani ürünler xml ile mi akıyor? ayrıca gaming.gen ve amazondan sponsorluk var galiba çok sevindim senin adına başarılarının devamını dilerim
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler hocam. Datayı tamamen web scraper kullanarak çekiyorum. Amazon'dan sponsorluk almadım, yalnızca affiliate tarafına bir başvurum olmuştu. Ancak gaming.gen.tr sağ olsun projeye sponsorluk desteği sağladı.

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler hocam. Datayı tamamen web scraper kullanarak çekiyorum. Amazon'dan sponsorluk almadım, yalnızca affiliate tarafına bir başvurum olmuştu. Ancak gaming.gen.tr sağ olsun projeye sponsorluk desteği sağladı.
Hayırlı olsun hocam sponsorluk da gelmiş dün baktım ciddi çok ürün var

Valla kendim sponsorluk almış gibi sevindim :hoba::hoba:

her gün kullanıyorum hocam siteyi elinize sağlık bu arada ek olarak ekipmanlarda en ucuz nerde diye eklerseniz güzel olur ekstra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,998
Üyeler
191,199
Son üye
maggie
Geri