Tamamdır yani parçaların kötülüğünden ziyade biraz daha gereksiz üst düzey olması sorun oluyor. Teşekkür ederim.32 mb l3 önbellikli işlemcili ve 5060ti 16 gb sistemi 50 55 bandında veriyolar hocam 65 70 pahalı ki senin seçtiğin işlemci 40mb gereksiz abartı olmuş topladığın sistem işlemci yi 7500f seç ekran kartı aynı kalabilir yada 9060xt 16 gb ekran kartı seçiminde zaten bir kaç yıl sorunsuz bir götürecek ve neredeyse çoğu oyunu min 1080p 2k çözünürlükte oynabileceğin bir sistem kurmuş olacaksın
Evet. Yapacaklarım için o ekstra 4 gb vram daha lazım olucak malesef. Yoksa 5070 e genel olarak daha iyi bir tercih olarak bakıyorumStüdyo derken render mi alacaksın? öyleyse 32gb ram kullanman gerek makyajlı 5060 yerine de 5070
5070 12 gb olduğu için biraz daha geri planımda kalıyor ama yine de sağ olun. Yalan yok rgb açısından fazla önemsemiyorum ama belki ilerde fikrim değişirse ekstra fan alırım.5060Ti 16GB yerine 5070 yapabilirsin, Kasa fanları bi süre sonra sıkabilir rgb fana sahip kasa almanızı yada fanları değiştirmelisin
O zaman daha uygun olması için 9060XT 16GB alabilirsiniz, 5060TI şu an gereksiz pahalı bir kart.5070 12 gb olduğu için biraz daha geri planımda kalıyor ama yine de sağ olun.
Onu da düşündüm ama Bir diğer çok sık kullandığım Stable Diffusion uygulaması malesef nvidia kartlar ile çok yüksek farklarla daha iyi çalışıyor o yüzden nvidia bakıyorum.O zaman daha uygun olması için 9060XT 16GB alabilirsiniz, 5060TI şu an gereksiz pahalı bir kart.
Sağolunmükemmel olmuş hayırlı olsun
5070 12 gb olduğu için biraz daha geri planımda kalıyor ama yine de sağ olun. Yalan yok rgb açısından fazla önemsemiyorum ama belki ilerde fikrim değişirse ekstra fan alırım.
Tamamdır hocam çok sağ olunO zaman NZXT H serisi standart kasalarına veya Fractalın kasalarına bakın