Rtx 5090 için 70 dereceler çok mu fazla ?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Merhaba arkadaşlar istediğim bir 5090 var ama sıcaklığı 70 dereceleri görüyor sizce 5090 kartları için 70 dereceler normal mi ?
İstediğim kart MSI Ventus 3X OC RTX 5090

Merhaba arkadaşlar istediğim bir 5090 var ama sıcaklığı 70 dereceleri görüyor sizce 5090 kartları için 70 dereceler normal mi ?
İstediğim kart MSI Ventus 3X OC RTX 5090
Biraz undervolt at bence. Sıcaklık için değil de, pinlere yük bindirme. Sonra o binde bir yanan kart vakasına katılma :kekw:

Nasıl ve ne kadar atılabilir tabi bilmiyorum ama araştır bir istersen.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Kullandığın (bahsettiğin*) model için normal, dert etme.

• Muhteşem
Biraz undervolt at bence. Sıcaklık için değil de, pinlere yük bindirme. Sonra o binde bir yanan kart vakasına katılma :kekw:

Nasıl ve ne kadar atılabilir tabi bilmiyorum ama araştır bir istersen.
Undervolt nasıl atılıyor hiç bilmiyorum hocam ya yardımcı olur musunuz? Her karta özel oluyor herhalde.

Bu forum daha sizin 9070XT - 5090 konularınızdan ne çekecek :kekw: :kekw:

Nolur karar verin alın artık 😭 Daha yeni 9070XT almamış mıydınız ne ara 5090a döndük 😭

• Hahaha
Bu forum daha sizin 9070XT - 5090 konularınızdan ne çekecek :kekw: :kekw:

Nolur karar verin alın artık 😭 Daha yeni 9070XT almamış mıydınız ne ara 5090a döndük 😭
Yok hocam çekeceği yok iki kelime bir şey yazmak alınır veya alınmaz yazmak forumda çokta zor bir şey değil olmamalı zaten kararımı verdim iade ettim Sapphire Nitro+ RX 9070 XT yi aşırı Coil Whine ve fan sesi vardı 5090 a ilerlerim.

300-320 watt çeken 3080 im bile 66-67 lerdeyken 5090 ın 70 derecede kalması BUUUZZZ GİBİİ olduğuna işarettir 🥶

• Muhteşem
Undervolt nasıl atılıyor hiç bilmiyorum hocam ya yardımcı olur musunuz? Her karta özel oluyor herhalde.
Hocam bu konuda yardımcı oldular mı size yoksa yardımcı olayım ben

Geri