❌İndirim Bitti! MPG A1250GS 8.380TL (Paraf Peşin 6 Taksit)

blozkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
369
Daha düşük görmedim uzun zamandır. Bilen varsa yazsın. ATX 3.1 ve PCIe 5.1 destekli, A tier bir PSU. Shoutout kodu için de uygun (2 MSI ürünü şartı var en az, destekli diğer parçalara sitesinden bakılabilir)

1773011586072.webp

Hocam bende 9070xt var pulse, bunda 1x pcie var nasıl takıcam

Hocam ben bu işlerde çok detaya giren birisi değilim, benim kart girişim tek kablo ile olduğundan zamanında ona göre bakıp almıştım. AMD kartlar ile ilgili de hiçbir bilgim yok, hiç kullanmadım da. Diğer arkadaşlar yardımcı olur eminim.

GS modellerin bazılarında kutudan 16 pin kabloyu 2 x 8 pin eski tip konnektöre çevirme kablosu çıkıyor, ayrıca msi'dan ücretsiz de talep edebiliyorsunuz.

Ben bu seriden iki kez psu aldım, birinde çıktı diğerinde çıkmadığı için form ile talep ettim. Yaklaşık 2 haftada elime ulaştı.

Takamayacaksanız hocam, farklı bir PSU'ya yönelmeniz lazım.
Yukarıda arkadaşın dediği gibi bir durum varsa bilmiyorum ama ben ocakta aldım benden çıkmadı.

GS modellerin bazılarında kutudan 16 pin kabloyu 2 x 8 pin eski tip konnektöre çevirme kablosu çıkıyor, ayrıca msi'dan ücretsiz de talep edebiliyorsunuz.

Ben bu seriden iki kez psu aldım, birinde çıktı diğerinde çıkmadığı için form ile talep ettim. Yaklaşık 2 haftada elime ulaştı.

NZXT C1000 Gold bundan biraz daha iyiymiş sanırım overallda, beyaz bi türlü bulamadım alıcam galiba bunu

Taş gibi bir PSU 5090 ile kullanıyorum fan sesi daha kulağıma gelmedi. Arkadaşın bahsettiği gibi A tier bir psu ve 2 adet 12v2x6 kablosu ve girişi var ne işimize yarayacak derseniz psu 1250w olduğu için ileride Nvidia çıkıp da 6090 800w olacak ve 2 adet girişi olacak der ise bu psu hem bu imkanı sağlıyor hem de watt olarak yeterince gücü var. Psuların uzun ömrünü de hesaba kattığımızda 1250w almak ileriye güzel bir yatırım olacaktır. Zırt pırt değiştirilecek bir parça değil sonuçta.

Bilgi sahibi olan varsa siparişi geçicem sizce NZXT C1000 mi bu mu?

Bilgi sahibi olan varsa siparişi geçicem sizce NZXT C1000 mi bu mu?
12vphwr modeline mi bakıyorsunuz 12v2x6 modeline mi ? Bu ürün 250w daha yüksek yani daha düşük kapasitede çalışacak, 12v2x6 olması da pinlerin sokete oturması açısından daha önemli bir de sarı kablosu tam takıp takmadığını gösteriyor. Bu A tier bir ürün NZXT A+ İkisi arasında bir fark görmezsin diye düşünüyorum ama eğer NZXT Modelde atx 3.1 yazan modele bakmıyorsan kesinlikle bunu al. Nvidia kart kullanmıyorsan sıkıntı yaşayabilirsin ama yeterli PCIE 8 pin girişi yok gibi.

12vphwr modeline mi bakıyorsunuz 12v2x6 modeline mi ? Bu ürün 250w daha yüksek yani daha düşük kapasitede çalışacak, 12v2x6 olması da pinlerin sokete oturması açısından daha önemli bir de sarı kablosu tam takıp takmadığını gösteriyor. Bu A tier bir ürün NZXT A+ İkisi arasında bir fark görmezsin diye düşünüyorum ama eğer NZXT Modelde atx 3.1 yazan modele bakmıyorsan kesinlikle bunu al. Nvidia kart kullanmıyorsan sıkıntı yaşayabilirsin ama yeterli PCIE 8 pin girişi yok gibi.
Bu model hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendeki kart sadece 2x PCIE 8 lazım hocam 1 tanesini yolluyormuş msi 9070xt pulse

Bu model hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendeki kart sadece 2x PCIE 8 lazım hocam 1 tanesini yolluyormuş msi 9070xt pulse
12v2x6 girişli model. Dediğim gibi NZXT A+ MSI model ise A tier ama ikisi arasında fark göreceğini sanmıyorum ben kendi 5090 sistemim için MSI kullanıyorum ve dediğim gibi bu ürün 1250w olan model olduğu için geleceğe daha iyi bir yatırım ve fiyatı da daha ucuz zaten. 2 adet 2v12x6 girişi olması ileride bir değişiklik yaratır mı bilmem ama yukarıda anlattığım gibi olur da ihtiyaç duyulursa en azından imkanınız olacak.

12v2x6 girişli model. Dediğim gibi NZXT A+ MSI model ise A tier ama ikisi arasında fark göreceğini sanmıyorum ben kendi 5090 sistemim için MSI kullanıyorum ve dediğim gibi bu ürün 1250w olan model olduğu için geleceğe daha iyi bir yatırım ve fiyatı da daha ucuz zaten. 2 adet 2v12x6 girişi olması ileride bir değişiklik yaratır mı bilmem ama yukarıda anlattığım gibi olur da ihtiyaç duyulursa en azından imkanınız olacak.
En abartı 80 serisi kart alırım hocam, o da bence 400W bile olmaz. 90 serisine yönelme planım hiç yok. Beyaz olsa MSI dire alıcaktım o kararsız bıraktı.

Daha düşük görmedim uzun zamandır. Bilen varsa yazsın. ATX 3.1 ve PCIe 5.1 destekli, A tier bir PSU. Shoutout kodu için de uygun (2 MSI ürünü şartı var en az, destekli diğer parçalara sitesinden bakılabilir)

Alıntıyı görüntüle
direk yeni nesile odaklanmıs bir psu diyebiliriz o zaman bunu için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,435
Üyeler
190,571
Son üye
burakefe43
Geri