PC Kendi kendine restart atıyor, yardım.

lux739

80+
Reaksiyon skoru
21
Monitörlerim gidiyor önce, sonrasına res atıyor kendine ama kasanın ışıkları vs kapanmıyor. 3 defa oldu su ana kadar pc yeni formatlı. Neden oluyor nasıl öğrenebilirim? Nasıl çözebilirim? Lütfen yardım edin.

1773052937630.webp
1773053107823.webp

dump dosyalarını boyle bir siteye attım, bu sonuclar cıktı. Dump dosyasını foruma nasıl atabilirim anlayanlar bakabilir mi?

1. Çalıştır penceresini açmak için WIN + R tuşlarına basın.
  2. sysdm.cpl yazın ve Enter tuşuna basın.
  3. Gelişmiş sekmesine gidin ve Başlangıç ve Kurtarma altında Ayarlar butonuna tıklayın.
  4. Sistem hatası bölümünde Otomatik olarak yeniden başlat seçeneğinin işaretini kaldırın.
  5. Tamam ve Uygula ile değişiklikleri kaydedin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    Deneyebilirmisiniz?

Son düzenleme:
Ilk defa gördüm sisteminiz nedir onu da belirtirseniz iyi olur

Ilk defa gördüm sisteminiz nedir onu da belirtirseniz iyi olur
imzada yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1. Çalıştır penceresini açmak için WIN + R tuşlarına basın.
  2. sysdm.cpl yazın ve Enter tuşuna basın.
  3. Gelişmiş sekmesine gidin ve Başlangıç ve Kurtarma altında Ayarlar butonuna tıklayın.
  4. Sistem hatası bölümünde Otomatik olarak yeniden başlat seçeneğinin işaretini kaldırın.
  5. Tamam ve Uygula ile değişiklikleri kaydedin, ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    Deneyebilirmisiniz?
yaptım fakat deneyebilcegim bir sey degil random oluyo restart

imzada yazıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yaptım fakat deneyebilcegim bir sey degil random oluyo restart
Eski bilgisayarımda her formattan sonra restart sorunuyla karşılaşıyordum bu yol çözüm sağlamıştı umarım sizinde sorununuzu çözer

MEMORY yazıyor tahminde bulunucam OCCT indirip ram testi açarmısın stokta %80 yazar onud 100 yap sorun olmazsa cpu testi aç onuda sse moduna al test et lütfen
benchmark da stability test de yaptım herhangi bir kapanma olmadı

benchmark da stability test de yaptım herhangi bir kapanma olmadı
formattan sonra dediğiniz için donanım kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben büyük ihtimal yazılımsal bir olay yüzünden windows restart attırıyordu verdiğim yöntemin çözmesi gerektiğini düşünüyorum

Geri