Dns kurtarıyor mu kurtarıyorsa npValla beni bağlamaz ana bilgisayara pahalı bir ISP proxy bağlarım DNS değişirmoradan girerim steameistedikleri kadar engel olmaya çalışsın hükümet hiç bir şey yapamaz
Dns kurtarıyor mu kurtarıyorsa npValla beni bağlamaz ana bilgisayara pahalı bir ISP proxy bağlarım DNS değişirmoradan girerim steameistedikleri kadar engel olmaya çalışsın hükümet hiç bir şey yapamaz
DNS kurtarmayabilir tam araştırmadım fakat ISP proxy i bilgisayara bağlarsam çözebilir hikayeli oyunlarda sıkıntı olmazda , aslında asıl sıkıntı rekabetçi oyun oynayanlar için olacak yani benim gibi cs2 ciler için , ISP proxyde kullansak normal internete göre Ping daha fazla olacak buda oyun performansımızı etkileyecek,Dns kurtarıyor mu kurtarıyorsa np
warp çözüyor da cs yi oynatmaz Türkiye de hiç bir şekilde zaten pingli normalde bileDns kurtarıyor mu kurtarıyorsa np
Zaten online oyun sektorunde Türk oyuncular avrupali yasitlari ile rekabeti cok zor durumdaydi. Ekonomik sorunlar ile iyi ekipman sahibi olmak cok zorken bir de ping sorunumuz vardi vpn bant daraltma olursa bu rekabrt iyice biter anca parasi olan rekabet eder. Simdiden gecmis olsun hepimize. Avrupali oyuncular sevinir anca 3 5 toxicden kurtulduk diye baska bir sey yok.warp çözüyor da cs yi oynatmaz Türkiye de hiç bir şekilde zaten pingli normalde bile
uzun zamandır takip ediyorum
Aslında bunun fitilini ateşleyenler Robloxtaki pedofil yetişkinlerin çocuklara musallat olması
Çocukların erişemeyeği steam oyunlarıın çeşitli sayfalarda gözükmesi
Lgbt içeriği ve cinsel içerklerin çoğunda ensest içerik barındırmasıda son damla oldu artık
Aile bakalığı gereken işi yapıyo ama burada olacak şey hem oyun sektörü mahfolacak hemde korsan artacak
Bence bant daralma yerine sayfaya erişim engeli koysalardı yeterdi
gerek yoktu bütün steamı ayakalr altına almak
dimi ya,Desene gitti paraciklar püh boşu boşuna yaptık kütüphaneleri![]()