❌İndirim Bitti! Anker 737 GaNPrime 120W USB-C Şarj Cihazı 2439,20₺

Kemal_Bey

80+
Reaksiyon skoru
191
Son 1 yılın en düşük fiyatından 1 kuruş pahalı arkadaşlar.
1000150703.webp

Anker'in Sanal İletişim adında sadece bir tane teknik servisi var. Rezalet. Birkaç ayda arızalanan Anker ürünümü iki defa gönderdim. Her seferinde arızasını gidermeden olduğu gibi geri gönderdiler. Anker ürünü alıyorsanız garantisi olmadığını bilerek alın.

Ben anker teknik servisinde hep olumlu deneyim yaşadım. Q10 bağlantıda kopma vardı 1. Senesini doldurmasına rağmen sıfırıyla değişti. Gan şarj aletinde hızlı şarja geçmeme problemi çıkmıştı 2 ay sonra. Onu da sıfırıyla değiştirdiler. Türkiye de maalesef şans işi teknik servis. Bilirkişi raporuyla teknik servise gitmek lazım. Tehdit olarak görüyorlar.

Ben anker teknik servisinde hep olumlu deneyim yaşadım. Q10 bağlantıda kopma vardı 1. Senesini doldurmasına rağmen sıfırıyla değişti. Gan şarj aletinde hızlı şarja geçmeme problemi çıkmıştı 2 ay sonra. Onu da sıfırıyla değiştirdiler.
Siz şanslıymışınız. Anker şarj aletinde USB-A portu bozuldu. Teknik servise iki defa gönderdim. Test edildi sorun yok yazıp hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler. Anker bu teknik servisini değiştirmedikçe ürünlerini almayın, aldırmayın.

1000021384.webp

Siz şanslıymışınız. Anker şarj aletinde USB-A portu bozuldu. Teknik servise iki defa gönderdim. Test edildi sorun yok yazıp hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler. Anker bu teknik servisini değiştirmedikçe ürünlerini almayın, aldırmayın.

Alıntıyı görüntüle
tr de tedarikçi firması sanal iletişim diye biliyorum başka yerde bakmıyor zaten

Almayı düşünen varsa çok güzel ürün. Laptop'ım (i7-13650hx + rtx 4070) dahil her şeyimi şarj ediyorum. Pc şarj edecekseniz iş görüyor, çok sağlam. İlgilisi varsa bunun muadil 100w olanı ugreen tarafında mevcut ama bundan daha pahalı oluyor genelde. Yorumlarında 1 yılda bozuldu tarzı şeyler görmüştüm, bendeki 1 yıldır sağlam.

Edit: bahsettiğim ugreen marka olanın linki, merak eden olursa diye https://www.akakce.com/sarj-aleti/e...-w-type-c-kablolu-hizli-fiyati,793173542.html

Almayı düşünen varsa çok güzel ürün. Laptop'ım (i7-13650hx + rtx 4070) dahil her şeyimi şarj ediyorum. Pc şarj edecekseniz iş görüyor, çok sağlam. İlgilisi varsa bunun muadil 100w olanı ugreen tarafında mevcut ama bundan daha pahalı oluyor genelde. Yorumlarında 1 yılda bozuldu tarzı şeyler görmüştüm, bendeki 1 yıldır sağlam.

Edit: bahsettiğim ugreen marka olanın linki, merak eden olursa diye https://www.akakce.com/sarj-aleti/e...-w-type-c-kablolu-hizli-fiyati,793173542.html
Bahsettiğiniz Ugreen Nexode Pro 100W modelini satın almıştım fakat ürün hakkında yapılan yorumları okuduğumda ve özellikle bağlantısını attığım videoyu da izledikten sonra paketini açmadan iade etmeye karar vermiştim. Isındığı yönünde şikayetler vardı. Şimdi konusunu açtığım anker modelini, indirimi yakalamışken sipariş verdim.

Bahsettiğim video linki:

Bahsettiğiniz Ugreen Nexode Pro 100W modelini satın almıştım fakat ürün hakkında yapılan yorumları okuduğumda ve özellikle bağlantısını attığım videoyu da izledikten sonra paketini açmadan iade etmeye karar vermiştim. Isındığı yönünde şikayetler vardı. Şimdi konusunu açtığım anker modelini, indirimi yakalamışken sipariş verdim.

Bahsettiğim video linki:
Hocam o ısınma bu tip high density şarj aletlerinde oluyor maalesef. Genelde 30 dakika maks yükte durabiliyorlardı diye hatırlıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,918
Üyeler
189,939
Son üye
memin öztürk
Geri