Kemal_Bey
80+
- Reaksiyon skoru
- 191
Siz şanslıymışınız. Anker şarj aletinde USB-A portu bozuldu. Teknik servise iki defa gönderdim. Test edildi sorun yok yazıp hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler. Anker bu teknik servisini değiştirmedikçe ürünlerini almayın, aldırmayın.Ben anker teknik servisinde hep olumlu deneyim yaşadım. Q10 bağlantıda kopma vardı 1. Senesini doldurmasına rağmen sıfırıyla değişti. Gan şarj aletinde hızlı şarja geçmeme problemi çıkmıştı 2 ay sonra. Onu da sıfırıyla değiştirdiler.
tr de tedarikçi firması sanal iletişim diye biliyorum başka yerde bakmıyor zatenSiz şanslıymışınız. Anker şarj aletinde USB-A portu bozuldu. Teknik servise iki defa gönderdim. Test edildi sorun yok yazıp hiçbirşey yapmadan geri gönderdiler. Anker bu teknik servisini değiştirmedikçe ürünlerini almayın, aldırmayın.
Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle. Servise gönderdiğiniz arızalı ürünlerle tam bu adreste ilgilenmiyorlar.tr de tedarikçi firması sanal iletişim diye biliyorum başka yerde bakmıyor zaten
sen bide içerde çalışanları görAynen öyle. Servise gönderdiğiniz arızalı ürünlerle tam bu adreste ilgilenmiyorlar.
![]()
Bahsettiğiniz Ugreen Nexode Pro 100W modelini satın almıştım fakat ürün hakkında yapılan yorumları okuduğumda ve özellikle bağlantısını attığım videoyu da izledikten sonra paketini açmadan iade etmeye karar vermiştim. Isındığı yönünde şikayetler vardı. Şimdi konusunu açtığım anker modelini, indirimi yakalamışken sipariş verdim.Almayı düşünen varsa çok güzel ürün. Laptop'ım (i7-13650hx + rtx 4070) dahil her şeyimi şarj ediyorum. Pc şarj edecekseniz iş görüyor, çok sağlam. İlgilisi varsa bunun muadil 100w olanı ugreen tarafında mevcut ama bundan daha pahalı oluyor genelde. Yorumlarında 1 yılda bozuldu tarzı şeyler görmüştüm, bendeki 1 yıldır sağlam.
Edit: bahsettiğim ugreen marka olanın linki, merak eden olursa diye https://www.akakce.com/sarj-aleti/e...-w-type-c-kablolu-hizli-fiyati,793173542.html
merdiven altı servisAynen öyle. Servise gönderdiğiniz arızalı ürünlerle tam bu adreste ilgilenmiyorlar.
![]()
Hocam o ısınma bu tip high density şarj aletlerinde oluyor maalesef. Genelde 30 dakika maks yükte durabiliyorlardı diye hatırlıyorum.Bahsettiğiniz Ugreen Nexode Pro 100W modelini satın almıştım fakat ürün hakkında yapılan yorumları okuduğumda ve özellikle bağlantısını attığım videoyu da izledikten sonra paketini açmadan iade etmeye karar vermiştim. Isındığı yönünde şikayetler vardı. Şimdi konusunu açtığım anker modelini, indirimi yakalamışken sipariş verdim.
Bahsettiğim video linki: