🔥İndirim INNO3D RTX 5070 TI X3 OC WHITE - 45K

20 Ocak tarihinde 51k'ya düştüğünde almıştım. Ben inanılmaz memnunum performansından. Soğutma konusunda da başarılı, ufak bir OC+UV ile 5080 seviyesine gelmese de performansını artırabilmek mümkün. Genel olarak oynadığım oyunlarda da bir sorun yaşamadım. Yeni nesile geçmek isteyen 3080Ti'cı arkadaşlara bile öneririm.

Estetik olarak fotoğraflarda çok beyaz görülmese de vertical mount kullanmıyorsanız normal takıyorsanız zaten kartın bembeyaz olan tarafı size bakıyor.

SFF olarak mı geçiyor bu model bilmiyorum ama 2 slot kaplıyor yani genel olarak (?) diğer 5070Ti + üstü serilere göre biraz daha küçük. Fakat bu küçüklük dediğim gibi soğutma performansına bir sorun yaratmıyor.

Kasam Lian Li Lancool 207 GPU için özel 2 fan da var belki onun da etkisi vardır ama max 65 derecelerdeyim.
Hocam furmark testinde kaç dereceleri gördün

İnceleme var forumdan bir arkadaş yapmıştı bakabilirsiniz dostlar ses fan eğrileri vs her şeyi mevcut

İlla beyaz isteyenler için şuan piyasanın en uygun fiyatı, hoş sadece beyaz değil genel olarak en ucuz 5070 Ti 48K olmuş.

Karta bak kalorifer peteği gibi görünüyor. Bunu tasarlayan mühendise selamlar

Hocam furmark testinde kaç dereceleri gördün
Furmarkta denemedim ama Unigine Heaven'de maks 65'lerdeydim dediğim gibi. 40dk aralıksız çalıştırmada, bir gün zamanım olunca furmark da yaparım paylaşırım

Gece gece şeytan dürtüyor al diye :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,334
Üyeler
189,830
Son üye
CBS DİJİTAL
Geri