Hayır, tüm fanlar havayı dışarı atıyor; içeri hava alan bir fan yok. Şöyle göstereyim: Gördüğün gibi ızgara var, yani hava doğal olarak o tarafa doğru gider. Sen alt fanları da üstte havayı dışarı atan fanlar gibi takmışsın ve onlar da üstte kırmızı okla işaretlediğin fanlarla aynı görevi görüyor. Yani şu an kasadaki airflow (hava akışı) oldukça kötü. Fanlar sadece havayı dışarı atıyor, fakat içeri temiz hava girmiyor. Bu da ısınmaya sebep olur. Alt fanları ve arkadaki tekli fanı hava atacak şekilde kullanabilirsin.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ön panel içeri alıyor
Alt panel sanırım içeri alıyor
arka ve üst panel dısarı atıyor dogru mu?
ama pecete mevzusunu denedıgımde olması gerektigi gibi calısıyorHayır, tüm fanlar havayı dışarı atıyor; içeri hava alan bir fan yok. Şöyle göstereyim: Gördüğün gibi ızgara var, yani hava doğal olarak o tarafa doğru gider. Sen alt fanları da üstte havayı dışarı atan fanlar gibi takmışsın ve onlar da üstte kırmızı okla işaretlediğin fanlarla aynı görevi görüyor. Yani şu an kasadaki airflow (hava akışı) oldukça kötü. Fanlar sadece havayı dışarı atıyor, fakat içeri temiz hava girmiyor. Bu da ısınmaya sebep olur. Alt fanları ve arkadaki tekli fanı hava atacak şekilde kullanabilirsin.
Bende Ön Fanları anlamadım fanlar dışa doğru mu içe doğru mu anlaşılmıyor 3-5dk bakıyorum hayla çözemedimŞu şekilde olması lazım. Alt, arka ve üst doğru görünüyor. Ama ön dediğin fanlar sanki dışarı atıyor gibi. Anlamıyorsan peçete tut içerden. İtiyorsa hava alıyordur. Çekiyorsa atıyordur.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ön panel içeri alıyor
Alt panel sanırım içeri alıyor
arka ve üst panel dısarı atıyor dogru mu?
Ne yalan söyleyeyim ben de anlamadım. Reverse fanlar çıktı mertlik bozulduBende Ön Fanları anlamadım fanlar dışa doğru mu içe doğru mu anlaşılmıyor 3-5dk bakıyorum hayla çözemedim![]()
Yandaki 3 fanın en altındaki reverse Ama üsteki 2’si Normal dan gibi geldiŞu şekilde olması lazım. Alt, arka ve üst doğru görünüyor. Ama ön dediğin fanlar sanki dışarı atıyor gibi. Anlamıyorsan peçete tut içerden. İtiyorsa hava alıyordur. Çekiyorsa atıyordur.
Alıntıyı görüntüle
evet sanırım reverse fan dedıgınız muhabbet bu tam hakim degilimNe yalan söyleyeyim ben de anlamadım. Reverse fanlar çıktı mertlik bozuldu![]()
hangi fan hangi yaprak anlamadımYandaki 3 fanın en altındaki reverse Ama üsteki 2’si Normal dan gibi geldi
Özellikle Alttaki Fanda 30-40 derece sol alttaki fan yaptağına baksana yamuk gibi geldi yani kameradan dolayı değilse üretim hatası var o yaprakta
tesekkurler hepınızeAlttaki ve yandaki reverse fanlar içeriye hava çekiyor doğru takılmış, fanlarda sorun yok montaj doğru.
ilk fotolarda da bellı oluyodu bence nasıl anlamadınız ya@KaptanMC yeni fotolar geldi sorun yok, olması gerektiği gibiymiş![]()