Çözüldü✓ Kasa fanlarının yönleri doğru mu?

lux739

80+
Reaksiyon skoru
21
WhatsApp Image 2026-03-10 at 00.31.28 (1).webp
WhatsApp Image 2026-03-10 at 00.31.28.webp

Ön panel içeri alıyor
Alt panel sanırım içeri alıyor
arka ve üst panel dısarı atıyor dogru mu?

Şu şekilde olması lazım. Alt, arka ve üst doğru görünüyor. Ama ön dediğin fanlar sanki dışarı atıyor gibi. Anlamıyorsan peçete tut içerden. İtiyorsa hava alıyordur. Çekiyorsa atıyordur.

1773092507231.webp

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ön panel içeri alıyor
Hayır, tüm fanlar havayı dışarı atıyor; içeri hava alan bir fan yok. Şöyle göstereyim: Gördüğün gibi ızgara var, yani hava doğal olarak o tarafa doğru gider. Sen alt fanları da üstte havayı dışarı atan fanlar gibi takmışsın ve onlar da üstte kırmızı okla işaretlediğin fanlarla aynı görevi görüyor. Yani şu an kasadaki airflow (hava akışı) oldukça kötü. Fanlar sadece havayı dışarı atıyor, fakat içeri temiz hava girmiyor. Bu da ısınmaya sebep olur. Alt fanları ve arkadaki tekli fanı hava atacak şekilde kullanabilirsin.

Ekler

• open-grille (1).webp
    open-grille (1).webp
    27 KB · Hit: 15
Son düzenleme:
Hayır, tüm fanlar havayı dışarı atıyor; içeri hava alan bir fan yok. Şöyle göstereyim: Gördüğün gibi ızgara var, yani hava doğal olarak o tarafa doğru gider. Sen alt fanları da üstte havayı dışarı atan fanlar gibi takmışsın ve onlar da üstte kırmızı okla işaretlediğin fanlarla aynı görevi görüyor. Yani şu an kasadaki airflow (hava akışı) oldukça kötü. Fanlar sadece havayı dışarı atıyor, fakat içeri temiz hava girmiyor. Bu da ısınmaya sebep olur. Alt fanları ve arkadaki tekli fanı hava atacak şekilde kullanabilirsin.
ama pecete mevzusunu denedıgımde olması gerektigi gibi calısıyor

Şu şekilde olması lazım. Alt, arka ve üst doğru görünüyor. Ama ön dediğin fanlar sanki dışarı atıyor gibi. Anlamıyorsan peçete tut içerden. İtiyorsa hava alıyordur. Çekiyorsa atıyordur.

Alıntıyı görüntüle
Bende Ön Fanları anlamadım fanlar dışa doğru mu içe doğru mu anlaşılmıyor 3-5dk bakıyorum hayla çözemedim 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ön panel içeri alıyor

Yandaki Fanlar Reverse blade mi yoksa Normal mi ?

Yani daha basit şekilde Yana Taktığın 3 fana bak alttakiler ile aynı mı Yoksa Arkadaki yekli olan gibi mi Fanın Yapısı ?

WhatsApp Image 2026-03-10 at 00.50.50.webp

WhatsApp Image 2026-03-10 at 00.50.50 (1).webp

WhatsApp Image 2026-03-10 at 00.50.50 (2).webp

Bir sorun oldugunu sanmıyorum goruntu amaclı fanlar ve kasaları yerine gore ters yapılmıs, bu fotolarla daha ıyı anlayabılırsınız sanırım

Alıntıyı görüntüle
Yandaki 3 fanın en altındaki reverse Ama üsteki 2’si Normal dan gibi geldi

Özellikle Alttaki Fanda 30-40 derece sol alttaki fan yaptağına baksana yamuk gibi geldi yani kameradan dolayı değilse üretim hatası var o yaprakta

Ne yalan söyleyeyim ben de anlamadım. Reverse fanlar çıktı mertlik bozuldu 🥸
evet sanırım reverse fan dedıgınız muhabbet bu tam hakim degilim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yandaki 3 fanın en altındaki reverse Ama üsteki 2’si Normal dan gibi geldi

Özellikle Alttaki Fanda 30-40 derece sol alttaki fan yaptağına baksana yamuk gibi geldi yani kameradan dolayı değilse üretim hatası var o yaprakta
hangi fan hangi yaprak anlamadım

Alttaki ve yandaki reverse fanlar içeriye hava çekiyor doğru takılmış, fanlarda sorun yok montaj doğru.

Düzenleme: sonraki mesajımda hatayı fark ettim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,137
Üyeler
189,972
Son üye
thereds34
Geri