- Konu Sahibi Konu Sahibi
nasıl bir yol izlemeliyim tam olarak şuan?Savcılığa verirsen evine kağıt gider çocuğun tebligat şeklinde vasisi de her türlü öğrenir -18 ise
nasıl bir yol izlemeliyim tam olarak şuan?Savcılığa verirsen evine kağıt gider çocuğun tebligat şeklinde vasisi de her türlü öğrenir -18 ise
açıklamaya satın aldığım şeyi belirterek gönderdim evetAçıklama kısmına yazdın mı direkt mi gönderdin?
nasıl bir yol izlemeliyim tam olarak şuan?
Tamam o zaman savcılığa suç duyurusunda bulun. Bugün canı yanmazsa yarın birini daha büyük dolandırır. Çok uğraşman gerekmiyor sadece suç duyurusunda bulunacaksın, eğer dava açılırsa taraf olarak gider ifade verirsin, başka bir şey yapmana gerek yok.açıklamaya satın aldığım şeyi belirterek gönderdim evet
Yapay zekaya olayı, senin kimlik bilgilerini, karşıdakilerin kimlik bilgilerini detaylı anlat ve savcılığa vermek için sana bir dilekçe hazırlamasını iste, onu ister çıktı olarak al ister elle bir A4 kağıda yaz götür.nasıl bir yol izlemeliyim tam olarak şuan?
Dekont çıktısını al, kanıtların vs ss lerinin çıktılarını al. İlgili savcılığa git siber suçlara yönlendirirler sanırım orada savcı karşısında sen durumu anlatacaksın savcıda şikayetini belge haline getirip dosya oluşturacak sonra süreç devam edecek. Tahmini 3-4 ay sürer dava başlar. İsim vs belli olduğu için direkt karşı tarafa vrya vasisine mesaj gider diye düşünüyorum. Bu dediklerimin hepsi ücretsiz git uğraş şerro ile kendini rahatta hissetmesin.açıklamaya satın aldığım şeyi belirterek gönderdim evet
Hocam aynı şekilde 3 bine birinden telefon almıştım karakola gittim biraz uzun sürdü ama bulundu adam hatta başkasının hattından yazmış bana attığı iban da başkasına aitmiş yani hafife almayın elbet bulunur gidip şikayet etmekle korkutun korkmuyorsa gidin şikayet edinface üzerinden alışveriş yaparken 2k lira dolandırıldım malesef yapan kişinin başıkta yazdığım bilgilerine sahibim yapan kişide 17-18 yaşlarında biri sesinden anladığım kadarıyla. polise falan gitsem uğraşırlarmı para çok önemli değil yapan kişiye bişey olsun istiyorum sadece.
Aynen böyle hocam hepsi ücretsiz ama ben karakola gitmiştim savcılık değilDekont çıktısını al, kanıtların vs ss lerinin çıktılarını al. İlgili savcılığa git siber suçlara yönlendirirler sanırım orada savcı karşısında sen durumu anlatacaksın savcıda şikayetini belge haline getirip dosya oluşturacak sonra süreç devam edecek. Tahmini 3-4 ay sürer dava başlar. İsim vs belli olduğu için direkt karşı tarafa vrya vasisine mesaj gider diye düşünüyorum. Bu dediklerimin hepsi ücretsiz git uğraş şerro ile kendini rahatta hissetmesin.
seni dolandiracak kadar zeki amabence gerçek çünkü dediğim gibi daha çocuk ve bunları düşünecek kadar zeki olduğunu düşünmüyorum. zaten annesinin ibanına attırdı parayı soyadları falanda tutuyordu
çocuk öyle şeyler yapıyorsa ailesinin de pek farklı olacağını sanmıyorum, çocuğun profilini verinde dalga geçelim birazhocam dediğim gibi çok fazla uğraşmadan sadece enazından ailesinin bilmesini falan sağlasam yeterli olurdu. annesinin ismi ve ibanı varda bide telefon numarası olsa arar kendim söylerdim. ayrıca çocuk ismini sürekli değiştirip milleti dolandırmaya çalışmaya devam ediyor ders falan aldığı yokyani