Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 321
O yok bende aman onu da alırım felanBenim de elim bir sepet tuşuna gitti. Sonra Type-C test cihazım olduğunu hatırlayınca vazgeçtim.![]()
O yok bende aman onu da alırım felanBenim de elim bir sepet tuşuna gitti. Sonra Type-C test cihazım olduğunu hatırlayınca vazgeçtim.![]()
Konudaki kablolar çakma değil. Farklı firmaların özgün tasarımlı kaliteli kabloları. Bilindik markalardan aldığınız kablolarla sorun yaşamazsınız. Birçoğu orijinal Apple şarj kablosundan daha dayanıklı.Ya arkadaşlar Apple şarj aleti konusunda çakma kullanınca sorun yaşayanlar olduğunu çok görüyorum ben de orijinal kullanıyorum zaten. Ancak kabloları çok kısa ve çalışırken masama yetişmiyor. Çakma kablo kullanmanın bir zararı olur mu?
S23 Ultra ve Tab S9 için denediğim 60w kabloların hiç birinde süper hızlı şarj 2.0 çıkmadı tablodaki gibi. O modellere 100w gerekiyor işte.Galaxy S25, Galaxy Tab S11 serisi ve sonraki modellerde SFC2.0 45W için 60W/ 3A kablo uygun.
Galaxy S25, Galaxy Tab S11 serisi ve sonraki modellerde SFC2.0 45W için 100W/5A kablo şart.
Bu konuyla ilgili bir rehber hazırladım.
Dostlar, Samsung cihazlar için şarj aleti alırken çoğumuz uyumluluk konusunda yamuluyoruz. Tabii ki bunun asıl sebebi Samsung'un ve şarj aleti üreten firmaların yeterli bilgiyi tüketiciye sunmamaları. Samsung cihazınızla uyumsuz şarj aletlerine boşuna para harcamamanız için bir rehber hazırlama ihtiyacı hissettim.
Samsung marka telefonunuzu veya tabletinizi şarja taktığınızda ekranda çıkan şarj animasyonu rengi ve yazı kaç watt maksimum gücü ifade ediyor?
Şarj Modu Maksimum Güç Süper...
- Mindustry
- Cevaplar: 27
- Forum: Aksesuarlar
60W 3A kablo bile fazlasıyla yeterli olur.
kanka bu sürekli alınmaz. Aldınmı min 60 w 100 w al. 1 2 seneye 100w altı şarj kalmaz2m, örgü ama daha düşük watt var mı 45w da yeter
Pardon, mesajımdaki ikinci satırı hatalı yazmışım. Düzelttim.S23 Ultra ve Tab S9 için denediğim 60w kabloların hiç birinde süper hızlı şarj 2.0 çıkmadı tablodaki gibi. O modellere 100w gerekiyor işte.