🔥İndirim ACER Nitro V 17 AI AMD Ryzen 7-260 16GB 1TB RTX5070 59.249 TL

bu nedir battery drain açıklar mısın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ordan bi ürün aldık ürün replika çıktı trendyol arkasında durmadı davaya verdik sonuç yok.
Kanıta dayalı işlem yapılır gerçekten Trendyol‘daki bir satıcıdan ürün alıp da dolandırıldıysanız Trendyol %100 çözer iletişiminiz yeterince yerinde olmamıştır ya da benim anlayamayacağım bir hata olmuştur Trendyol Hepsiburada n11 idefix pazarama gibi platformlara güvenmeyip de kendi sitesini kurmuş satıcılara mı güveneceğiz örnek teknoloji burada.com ben Trendyol Hepsiburada n11 idefix Pazarama hiçbir şekilde sorun yaşamadım detaylandırırsanız ona göre bilgi iletebiliriz

Kanıta dayalı işlem yapılır gerçekten Trendyol‘daki bir satıcıdan ürün alıp da dolandırıldıysanız Trendyol %100 çözer iletişiminiz yeterince yerinde olmamıştır ya da benim anlayamayacağım bir hata olmuştur Trendyol Hepsiburada n11 idefix pazarama gibi platformlara güvenmeyip de kendi sitesini kurmuş satıcılara mı güveneceğiz örnek teknoloji burada.com ben Trendyol Hepsiburada n11 idefix Pazarama hiçbir şekilde sorun yaşamadım detaylandırırsanız ona göre bilgi iletebiliriz
https://www.sikayetvar.com/trendyol/sahte 2 bine yaklaşık mağdur var ben görüştüm söyledikleri tek şey biz yardımcı olamıyoruz tüketici hakem heyetine başvurun diyorlar.

Acer bu işi bıraksın predator hellios 16s ai aldım ince oled metal kasa soğutma sistemi güzel falan ama biostan işlemciyi downgrade etmeme ve her türlü ayarı yapmama rağmen sadece video izleyerek şarjı 2 saatte bitiyor 20w ın aldına düşmüyor tüketim oda maıse bile pymatsam 35w a çıkıyor slim olmasının mantığı ne ozaman sürekli masa üstünde duracaksa iade ettim bidahada acer almam

Fırsat: GIGABYTE GAMING A16 CWH Gaming Notebook, 16 inç 165Hz FullHD 16:10 Ekran, Intel Core i7-13620H, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5 RAM, 1TB SSD, Dolby Atmos, Free DOS, CWHI3TR894SD https://amzn.eu/d/0iJy2KGI

şu da var 5070 li ama iyi mi çol anlamadım fiyatlar yakın diye atayım dedim bir de acerin malzeme kalitesi bana pek güven vermiyor ( linki atığımda fiyat 61k )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,928
Üyeler
189,941
Son üye
Kraft3
Geri