canimbenes
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
Sadece valorantta mı yaşanıyor bu sıkıntı?
Fare 0 daha 1 ay olmadı alalıFarenin alttaki sensorunu temizle. Bazen toz geldiginde sensörde o şekilde takılmalar oluyor bende.
Evet sadece valoSadece valorantta mı yaşanıyor bu sıkıntı?
11 kullanıyorumWindows 10 24h2 sürümü bulabilirsen onunla tekrardan formatla, pro sürümünü yüklemene gerek yok home sürümleri yeterli olur
Tamam bende sana 10 yükle diyorum hocam Windows 11 saçma sapan problemler çıkarabilen bir işletim sistemi halen daha ve oyunlar için çok da iyi değil.11 kullanıyorum
w10 kullanılmayacak durumda artık ve bana göre 11 artık hazır 11 de kullanıyorum yıllardır problem yaşamıyordumTamam bende sana 10 yükle diyorum hocam Windows 11 saçma sapan problemler çıkarabilen bir işletim sistemi halen daha ve oyunlar için çok da iyi değil.
Windows 10 taş gibi bir işletim sistemi ve stabil şekilde çalışmakta, önerimi dinleyip Windows 10 yüklemek sana bir şey kaybettirmez şu anda maksimum 25 dakikalık bir işlem. Bazen hatanın çözümü en kolay seçenektir, çoğu öneriyi denediğini ama sonuç alamadığını belirtiyorsun zaten. Bundan da zarar gelmezw10 kullanılmayacak durumda artık ve bana göre 11 artık hazır 11 de kullanıyorum yıllardır problem yaşamıyordum
Yaklaşımın doğru ama anlatmak istediğim şey 1 ay önce de w11 kullanıp problem yaşamıyor olmam bu arada ocak ve şubat güncellemelerini geri çektimWindows 10 taş gibi bir işletim sistemi ve stabil şekilde çalışmakta, önerimi dinleyip Windows 10 yüklemek sana bir şey kaybettirmez şu anda maksimum 25 dakikalık bir işlem. Bazen hatanın çözümü en kolay seçenektir, çoğu öneriyi denediğini ama sonuç alamadığını belirtiyorsun zaten. Bundan da zarar gelmez
Hocam sen dediğimi dene bence, donanımla alakalı bir problemin yok çünkü eski mouseni denediğinde bir değişiklik olmuyor problemin devam ediyor. Daha önce bu tarz işlemleri yaptığını acemi olmadığını da belirtiyorsun, diğer arkadaşların listesini uyguladığın da ortada söylediğine göre. Geriye ya oyunlarda bir problem olabileceği gözüküyor ya da işletim sisteminde yazılımsal bir problem mevcut. Her oyunda aynı sorun oluşmayacağına göre işletim sisteminin yazılımında bir sorun var şu anda ki bu her kullanıcıda aynı problemi gösterecek diye bir kural da yok. Sen öncelikle stabil olarak çalıştığını bildiğimiz Windows 10 24h2 sürümünü bilgisayarına yükle daha sonrasında problemin çözülürse istersen Windows 11 geri geçersin o sana kalmış bir şey, şu anda problemi çözmeye odaklanmak daha mantıklıYaklaşımın doğru ama anlatmak istediğim şey 1 ay önce de w11 kullanıp problem yaşamıyor olmam bu arada ocak ve şubat güncellemelerini geri çektim
USB'ye Ubuntu 25.10 yazdırıp boot edip, sorun olup olmadığını kontrol eder misiniz?Yaklaşımın doğru ama anlatmak istediğim şey 1 ay önce de w11 kullanıp problem yaşamıyor olmam bu arada ocak ve şubat güncellemelerini geri çektim