Ehternet Kablosu Önerir Misiniz?

Reaksiyon skoru
117
Merhabalar.
20 metre ehternet kablosu arıyorum.

Şöyle sağlam, dayanıklı uzun yıllar sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum.

100 MB internet hızım var. Cat 5 yeterli ama ileriye dönük olması açısından Cat6 almayı düşünüyorum ya da cat5e tabi burada sizin tavsiyeniz önemli. Hangi marka alayım? Ya da şuan güzel fiyatta olan dayanıklı ne var bana yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar.

Merhabalar.
20 metre ehternet kablosu arıyorum.

Şöyle sağlam, dayanıklı uzun yıllar sorun çıkarmayacak bir ürün arıyorum.

100 MB internet hızım var. Cat 5 yeterli ama ileriye dönük olması açısından Cat6 almayı düşünüyorum ya da cat5e tabi burada sizin tavsiyeniz önemli. Hangi marka alayım? Ya da şuan güzel fiyatta olan dayanıklı ne var bana yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi akşamlar.
aynı arayıştayım 20metre ve 70mbps

bende var gözüküyor

stokta var görünüyordu ondan paylaşmıştım
Bende sorun var herhalde başka telefondan baktım evet gözüküyor. Harbiden kaliteli mıdır hocam? Yani bu fiyat bandında alınabilecek şeyler arasinda

Bende sorun var herhalde başka telefondan baktım evet gözüküyor. Harbiden kaliteli mıdır hocam? Yani bu fiyat bandında alınabilecek şeyler arasinda
bende 8m hali mevcut vodafone fiber kullanicisiyim 1000/200 hizlari sabit veriyor pingimde turkiye sunucularinda ortalama 3-5ms kisaca tek seferlik alayim omurluk olsun diyorsan tercih edilebilir

Bu indirimli fiyata alınır. Premium hissiyatı hissedersin. Metal konnektör bakır yassı olmayanı (1m) kullanıyorum çok memnunum. Usb hubını kullanıyorum 5 aydır onda da sorun yaşamadım. Satıcı Amazon du yine

bende 8m hali mevcut vodafone fiber kullanicisiyim 1000/200 hizlari sabit veriyor pingimde turkiye sunucularinda ortalama 3-5ms
şu altyapıyı bu diyardan göçene kadar görecek miyim acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,719
Üyeler
189,914
Son üye
coderift
Geri